2014-06-30

 
 
Idag vaknade vid halv 9 och Ät frukost med sina syskon och alla förutom pappa. Jag mÄr bÀttre idag & hostan verkar ha blivit mycket bÀttre, ska jobba ikvÀll igen och hoppas det gÄr bÀttre ikvÀll bara. blir trÄkigt att bara stÄ hela tiden haha. Men jag har lÀtt för att dra in mÀnniskor pÄ baren.. Helgens planer blir vÀl att trÀffa Gary, Jimmy & nÄgra fler. Men sedan fÄr vi se ju vad som kommer ske, icke bestÀmt Ànnu om vi ska gÄ ut eller bara hÀnga vid poolen under dagen, vi hÄller pÄ planerar lite, men mÄste planera det först och sedan berÀtta för pappa och mami hemma vad som kommer ske, eftersom det hÀnger pÄ mat ocksÄ. Men vi fÄr se. Idag Àr det 33+ i skuggan, sÄ ni kan ju tÀnka er hur varmt det Àr nÀr man inte stÄr i skuggan. Ska strax hoppa in i duschen och sedan göra i ordning min middag, ska vara pÄ jobbet till 7. 

Dia Libre NO!

 
Bild frÄn weheartit.com
 
 
Ingen ledig dag för mig icke, ska ivÀg och testa jobba nÄgon annanstans ikvÀll och se om det gÄr bÀttre för mig. 
Jobbar som inkastare och ska testa jobba pÄ fest stÀllet som Àr hÀr nere pÄ Playa Del Inglés. 
Bar aigÄr nÀr jag var dÀr efter jobbet sÄ drog jag in mer Àn 16 personer, mer Àn vad den andra inkastare ens hade gjort sen hon började dÀr. Men jag antar att det handlar vÀl om att jag Àr en social person och har lÀtt för att prata. 

Summer Inspiration

Bilderna Àr ifrÄn hemsidan weheartit.com 
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
 
.
 
 
.
 
SĂ„ mĂ„nga fler bilder man blir inspirerad utav pĂ„ weheartit. Jag började med weheartit för ca 4Ă„r sedan och har följt deras utveckling om hemsidan sedan dess. Älskar bilderna och jag lĂ€gger upp bilder dĂ„ o dĂ„. 
 
 

Förkylning nu!?

 
 
Jag vet inte om jag ska skratta eller grĂ„ta just nu, hur i helsike kan man vara förkyld nu nĂ€r det nĂ€rmar sig 40+ grader ute & solsken, inga moln? Är sĂ„ förvirrad men jag kan ha fĂ„tt det utav alla turister jag pratar med, trĂ„kigt om det Ă€r sĂ„. För jag hatar att vara förkyld, var dels varför jag ville ifrĂ„n Sverige för jag var det 365dagar om Ă„ret, Varje Dag helt enkelt. Jag ska strax ivĂ€g och handla nĂ„got att Ă€ta, sedan hemĂ„t och bara ta det lugnt för jag vill inte bli sjuk. KĂ€nner mig inte sjuk, utan jag Ă€r bara tĂ€ppt i nĂ€san, hosta och jag tror det kommer gĂ„ över nĂ€r jag fĂ„r i mig nĂ„got. FĂ„r ta och köpa vitlök typ haha, no kisses! Hoppas ni har det super. 
 

The Photographer!

 
 
Glöm inte bort att gÄ in & se erbjudandet min bonus mamma har just nu! Hon tar otroligt fina bilder som ni kanske redan har sett. Finns en massa andra bilder pÄ hennes andra jobb hon har haft, en fin portfolio pÄ hennes hemsida. HÀr har ni mer information om hennes erbjudande och priser. ( Hemsidan ). 
PÄ hennes facebook sida kan ni hitta en massa andra foton och arbeten hon haft. ( Facebook sidan ). 
Om ni Àr intresserade utav att lÀsa hennes underbara blogg ocksÄ, sÄ kan ni gÄ in hÀr. ( Bloggen ). 
 
 

Dagens lÄt.

 
https://www.youtube.com/watch?v=cFf85n-Im8Q 

En ny dag

 
Foto: Caroline Bergström 
Hemsida.
Facebook Sida.
 
 
En ny dag & vi kommer idag fÄ besök av en vÀn till min bonus mamma och smÄ syskonen. 
Jag mÄr bra förutom att jag hostar sÄ himla mycket och nyser en massa, tror det beror pÄ katten vi har eller sÄ Àr det ett virus som gÄr hÀr nere nu. Slutade vid tolv redan igÄr vilket var skönt, jobbat sent och mycket de senaste dagarna. Uppdaterar lite senare. 

Time for work

 
Bild tagen av Caroline. 
 
Adrian & Jag. 
 
Strax ska jag röra mig till jobbet och försöka fÄ in mÀnniskor pÄ baren sedan stÄ bakom baren (Àlskar att stÄ bakom baren). Vi fÄr se hur denna kvÀll blir. Hundarna Àr inne just nu men ska ta ut dom innan jag gÄr. Var och trÀffade bonus mammans vÀn med hennes son som Alisha gÄr i samma klass med. Var trevligt att trÀffa henne som alltid haha. 
 
Ska förklara bilden pÄ mig & Adrian ocksÄ. Vi har en hel del bilder tillsammans men den hÀr var faktiskt riktigt fin och vi fikade i ett centrum nÀrheten utav oss. Vi satt och gosade & pratade med varandra, sedan sÀger jag till mami att hon kan ta kort pÄ oss, Adrian Àr redo för att bli fotad. Men det som glÀdjer mig mest Àr att han har blivit sÄ stor redan & kÀrleken mellan oss Àr upp o ned. NÀr jag t.ex borta hemifrÄn mycket, jobbar, trÀffar kompisar eller sÄ, blir han sÄ pass arg att han inte pratar med mig ibland eller kommer frÄn ingenstans och slÄr mig pÄ benet. Men det Àr ju sÄ han uttrycker sina kÀnslor över att jag Àr borta sÄ mycket.. Jag kommer alltid att Àlska honom & jag vet att han tycker att det Àr jobbigt nÀr jag Àr borta mycket. UrsÀkta för lÄnga inlÀgget. 
Nu blir det att dra sig till jobbet. 

Jobb & Sol

 
Fotograf: Caroline Bergström. 
Facebook sidan 
Hemsidan. 
 
Just nu sÄ jobbar jag för fullt & det Àr massor som sker hÀr nere. Det börjar nÀrma sig 40+ nu och knappt inga moln lÀngre. Det Àr sÄ passt varmt att man ibland inte ens vill vara ute. 
IgÄr firade vi Adams födelsedag & vi hade det trevligt, dock sÄ behövde jag dra ivÀg till jobbet. Började klockan 5 igÄr och jobbade full kvÀll. Jobbigt att bara stÄ men Àr otroligt roligt att jobba i baren. Jag mÄr bra men det Àr alltid uppförs backar & nedförs backar i livet. Men som sagt sÄ har jag alltid en person som finns vid min sida & stöttar mig. 
 
Idag ska vi gÄ till Parque Sur, vilket Àr en riktigt stor park för barn. Höres! 

LĂ€ngesen

 
 
 
Bilderna Àr tagna utav min vackra bonus mamma. 
För mer infromation om hennes priser & portfolio
Hennes hemsida. 
Facebook sida. 
 
 
Det var ett bra tag sen jag bloggade. Men som sagt sĂ„ jobbar jag 6 dagar i veckan pĂ„ en bar i Holiday World hĂ€r nere. Det gĂ„r vĂ€l sĂ„dĂ€r. Men ska till ett annat stĂ€lle ikvĂ€ll och söka ett annat jobb som jag verkligen kommer kunna göra det jag vill göra. Jag mĂ„r super bra och trivs fortfarande hĂ€r nere. MĂ„nga i Sverige som undrar hur det gĂ„r för mig sĂ„ skriver hĂ€r att det gĂ„r super. Har dessutom inte nĂ€mnt att vi har fĂ„tt en till familjemedlem hos oss. Jag kommer inte Ă„ka hem till Sverige nu i Juni eller Juli men vi fĂ„r se i Augusti. VĂ€dret hĂ€r nere börjar bli allt mer varmare och börjar bli lite jobbigt att vara ute mitt pĂ„ dagen. Ska rulla vidare nu.Â