Mys eller inte?

 
 
Igår gick det bättre på jobbet faktiskt av någon konstig anledning. Jag mår som sagt upp o ned men jag hoppas att det blir bättre snart. Jag ska jobba ikväll igen och börjar kl 8, vilket jag hoppas att det kommer gå bättre för mig. Har i alla fall myst idag med familjen, men vet inte om man ska kalla det mys tanke på jag har inte pratat så mycket ens idag, har varit väldigt tyst & varit för mig själv i tankarna. Jag hoppas ni får en super dag i alla fall. Ska göra mig i ordning sen efter middagen, resten av familjen ska till Holiday World och umgås medans jag kommer jobba. 
 

Jobb på g

 
Jag vet inte hur mycket klockan var när jag sista gången tittade på den inatt, men tror att den var halv 6 när jag vaknde till och tittdade. Jag gick i alla fall upp imorse med alla och åt frukost, så att vi kunde säga hej då ordentligt till M som har varit här på besök. Jag ska dessutom iväg och jobba ikväll, vi får hålla tummarna för mig.. Börjar bli smått trött på det, men kanske kan få ett annat likadant jobb men får fast lön ändå. När man står hela tiden & inga människor kommer etc, så börjar man tänka väldigt mycket. Så pass mycket att jag har svårt igen att somna/sova, tänka positivt, vara positiv, trevlig.. Tycker det är riktigt jobbigt för jag är en väldigt glad tjej och positiv. Så vi får se, måste ge mig ut och söka annat också. 
 
Idag valde jag att mami fick sminka mig för hon gör det så bra och det naturligt åt mig. Här har ni en bild på hur jag ser ut nu. Åh höll på glömma! Jag fick ett jätte fint halsband och jätte fina örhängen utav mami idag när de kom hem efter de hade handlat. Blev så glad fö rhar velat haft ett sånt halsband så länge nu. Dessutom så vet hon vilka färger som passar mig, så det passar utmärkt på mig. Här får ni en efter bild. 
 
 

Strax jobb

 
Idag har det varit både upp o ned, lite olika faktiskt.. Men jag mår annars super.. Är redan klar för jobbet och en fika med Malin och Mami innan man rör sig. Måste köpa en ny el cigg, min läcker så jag säger bara det till er, köp inte era på Good Smoke. Min har krånglat sen jag inskaffade den. Så ska köpa en ny nu på ett annat ställe som finns över hela världen faktiskt och de har super goda smaker haha. Är helt kär i smakerna. 
 
Nu i veckan ska jag också försöka ta mig till stranden och sola en massa, men vi får se när det sker, vill också kunna försöka ta mig till Primark, Pull & Bear och Beskha.. Måste skaffa nya kläder, allt börjar bli stort på mig, irriterande jag vet... Men nu ska jag rulla vidare. Ha det gött! 
 
 

Ledig igår

 
 
Igår vart jag ledig & om jag ska vara ärlig, var hemma hela dagen och bara slappade. Rörde mig knappt och det var hur skönt som helst. Idag dock så jobbar jag och vi får se om jag ska dra iväg innan det. Jag mår annars bra men fattar inte varför mina ögon går i kors fortfarande?! Har sovit de timmar jag behöver.. Så förstår inte varför jag mår såhär.. Idag är det riktigt varmt också så får se vad dagen har att erbjuda..

2013-07-05

 
 
 
Idag har jag verkligen inte varit på humör, mitt humör är någon annanstans och jag känner mig absolut inte på topp. Jobbade dock igår i baren och det var som vanligt hur härligt som helst. Men det jag inte märkte var att jag faktiskt drack mer än 5 Redbull igår & fick en jätte jobbig hjärtklappning som varade fram tills nu. Jag hatar att må så, och dessutom så måste jag sluta med Redbull och allt annat skit. Men jag mår annars bra tror jag. Ska starx iväg till och vi får se hur min kväll kommer sluta & vara. Ha en super dag. 

Varmt & Sol

Fotograf: Caroline Bergström 
 
 
Idag är det verkligen varmt, har redan varit iväg och köpte lunch till mig och köpte med mig två dunkar vatten, tungt var det och jobbigt att bära hem. Jag har dessutom redan hunnit duscha så nu känner jag mig fräsch haha. 
Min fysiska hälsa är betydligt bättre men hostan kommer tillbaka då o då, men den mentala är i full rulle igen och börjar bli riktigt jobbigt igen. Vet inte hur jag ska kunna hantera min mentala hälsa, jag hatar att må piss, vara otrevlig och tänka på allt som är jobbigt.. Speciellt när det gäller både jobb, familj, kärlek, allt helt enkelt. Vilka ska man lita på, vilka ska man inte lita på. Det är en stor fråga jag har till mig själv och går runt och funderar på hela tiden. 
 

Svenska språket

 
 
Något jag har blivit dålig på är mitt egna språk sen jag flyttade ned hit. Jag har börjat svara på engelska istället till mina vänner i Sverige. Vet inte vad som hänt, men man har mest engelska och spanska vänner här nere & då pratar man mest engelska, dessutom hemma så pratar vi mer engelska oftast. Så när jag är och hälsar på i Sverige så förvänta er inte om jag pratar engelska, utan häng med bara då haha. Skämigt jag vet, men det blir så när man bor i ett annat land och det är inte många som pratar svenska. Jag har svenska vänner också men det är roligare att prata engelska för man utvecklar den så mycket. 
 
När jag flyttade ned hit så var min engelska riktigt dålig, men nu är den betydligt mycket bättre. 

Tråkväder

 
 
Idag är det verkligen ett riktigt tråkigt väder här nere på ön, men det lär ju vända efter tag som vanligt med Gran Canaria. Jag mår i alla fall betydligt bättre, tränade lite igår och sen dess mår jag faktiskt bättre, ryggen känns bättre och knäna. Ska tvätta en hel del idag så vi får se hur mycket tvätt jag hinner med, är hela tvättkorgen haha. Jag ska jobba ikväll igen och igår gick det betydligt bättre, jag jobbar på fest stället här nere. Finns vissa klubber jag absolut inte gillar & vissa andra jag gillar. Men jag jobbar på Frozen Dreams och det är ett riktigt mysigt ställe och jag kan rekomendera alla som kommer ned hit till Playa Del Inlgés att ta en frozen drink hos oss. Det är som slush men med alkohol och dom är sjukt goda haha, smakat alla och jag älskar mojiton men Apple sourn är också god. Ska dessutom fylla på mobilen idag & gå förbi pappsen.