MysNu säger jag godnatt allihopa & hoppas ni får en superdag imorgon! 

2015-08-29


En bild jag tog för några dagar sen.

Idag är mitt humör upp och ned kan jag säga men på bättringsvägen med förkylningen. Kommer bara ta det lugnt idag och vi får se kanske bakar muffins sen efter jag har diskat här hemma och städat lite. Ska hjälpa mamma vika deras kläder senare. Men sol är det och det jobbiga är att jag inte kan vara ute och uppleva det. 

Äntligen!

Bilden är tagen här hemma hos min mamma.


Äntligen har jag fått en mage! Som jag har längtat, tog en bild imorse men den vart inte så bra och hade bara underkläder på mig och ville inte lägga upp en sån bild. Jag mår i alla fall sådär har fortfarande feber och så igen.. men annars är allt ok. Jag befinner mig i vecka 21 nu och det är bara 50% kvar nu tills våran dotter kommer. Ska titta på film nu med fästmannen och lillasyster Alexandra och sedan lägga mig i tid. Tänkte ta mig tiden att laga en ordentlig frukost med ägg, bacon, varma baguetter i ugnen och massa annat gott imorgon. Får se om jag ens får den energin haha. Blir jätte trött tidigt nu på kvällen och speciellt på dagarna. Nej nu ska jag vara lite social.. 

kladdig kladdkaka


Fan vad jag är duktig! Gjorde precis en kladdig kladdkaka med kola toppning med kokos och Gud så god den är! Skulle kunna äta upp hela om jag ville! 

Irriterad & Arg = Icke bra.


Det tråkiga med denna kväll var att man får somna med ett argt ansikte och irriterad hjärna vilket jag inte borde ha pga stressar upp bebisen då! Men nej jag fick gå och lägga mig i sängen nu med det och min man ska försöka få mig på andra tankar men det går verkligen inte bra för honom för han hatar att se mig så och är orolig för att det ska påverka vårat barn i magen på mig. Och enligt vetenskaplig fakta så är det sant att fostret icke mår bra utav stress och känner att mamman mår dåligt.. Aja ska ta och försöka sova nu. Natti natti.

stress


Som sagt så har det varit stressigt för mig och har varit sjuk. Åkte på en riktigt förkylning med hosta, feber, snuva och ont i huvudet men så klart så överlevde jag. Jag mår annars bra men börjar få lite stress Ang barn grejerna nu och lägenhet! Men måste sluta stressa också pga det är inte så bra att göra det när man är gravid och det kan faktiskt dö utav det, vilket får mig alltid att tänka på att inte stressa. Mitt psyke är både upp och ned men behöver professionell hjälp men tar så himla lång tid att få en tid till en psykolog. De senaste dagarna har annars varit bra. Haft killen här hemma och vi har umgåtts så mycket det har gått pga han jobbar massor. Jag ska börja från och med nästa vecka pga jag var ju sjuk nu under veckan. 

Ska nu i veckan kolla på vagn med älsklingen och vi får se vad det kommer bli för vagn. Ska invänta karln nu och ta en dusch och sedan lägga mig i tid. Tänkte ta en kopp te också för jag har lite hosta kvar. 

Ultraljud & Dålig update.

Bilder från min Instagram. 
 
 
 
Ni undrar säket vad jag har haft för mig sen jag skrev sist. Jag har tagit hand om lilla syster Alexandra när mamma och hennes kille Pelle åkte ned till Tjeckien och tävlade i 1vecka. Mått psykiskt dåligt men ändå haft en människa vid sidan om som fått mig tänka på annt. Hjälpt min mor lite på jobbet, umgåtts med min fästman. 
 
Jag ligger i allafall i vecka 19 nu och var på första ultraljudet i fredags, allt så bra ut och hjärtat slog normalt, det ser dessutom som om vi ska få en liten flicka till världen, jag längtar bara mer o mer nu efter henne. Kommer tyvärr inte berätta vad för namn vi har på henne ännu tills förlossningen men de i min närhet vet i alla fall. Nu vet alla i min familj och släkt att jag ska få barn. Dock så ser man inget ännu på magen att jag har en bebis där men de kommer väl sen, den brukar dock spänna sig typ eller ja när man är uppsvälld typ. Så ingen magbild blir det inte men har några för mig själv som jag inte vill visa upp pga gillar icke min kropp.. 
 
Jag ligger i min säng just nu och har världens förkylning, hosta, feber och ont i varje led i min kropp vilket jag får varje gång jag är sjuk eller när det är kallt. Måste dock bli frisk innan denna vecka är slut för ska börja jobba nu igen och ska kolla upp min syn igen, den har blivit riktigt dålig.. Ska ta och göra te nu och sedan bara ta det lugnt.