Internet krÄnglar

 
Foto: Caroline. 
 
Att jag inte har bloggat beror pÄ att min data laddare gick sönder 2 dagar innan julafton sÄ har inte kunnat bloggat p.g.a det men har ocksÄ med internet att göra. Det har krÄnglat i flera dagar nu för dom uppdaterar tydligen eller nÄgot som pappa sa till mig. Jobbigt för oss alla. Men ska försöka göra klart mitt CV pÄ engelska och sedan springa runt och sedan tjÀna pengar och skaffa ny laddare sÄ fort som möjligt sÄ jag kan blogga mera. Men jag lever i alla fall och julen var trevlig. FÄr se vad planerna blir att göra pÄ nyÄr. Alex och ett par andra vÀnner tÀnkte dra ut sÄ kanske följer med dom ut. LÄnar pappas data just nu. 

Älskar er!

Foto: Jag. 
 
Jag Ă€lskar er mina smĂ„ syskon över hela mitt hjĂ€rta. Visst ni kan gĂ„ mig pĂ„ nerverna ibland men jag Ă€lskar er Ă€ndĂ„ oerhört mycket att det brister i hjĂ€rtat pĂ„ mig nĂ€r ni grĂ„ter. Jag Ă€lskar erat skratt sĂ„ mycket att man sjĂ€lv skrattar. Ni kommer vara mina syskon oavsett vad som Ă€n hĂ€nder! Älskar er! 

Handlat & fikat

 
Foto: Jag. 
 
 
Idag blev jag vÀckt av pappan min innan han Äkte till jobbet. Gick upp och klÀdde pÄ mig och gjorde mig i ordning snabbt sedan gick jag, C och lillebror ivÀg för att handla lite saker hem. Stannade till pÄ ett stÀlle och fikade lite, blev en smörgÄs med kyckling och en Leche Leche. Jag mÄr bra men har sovit jÀtte konstigt inatt, har inte haft dÄliga drömmar utan har bara vaknat till flera gÄnger utan nÄgon anledning. Blir att hÀmta smÄ syskonen snart ocksÄ. Sedan fÄr vi se vad som ska ske. 

Marknad

 
Bild ifrÄn min instagram. 
 
Snart ger vi av oss till marknaden och kollar om vi hittar nÄgot intressant. Inatt har jag sovit konstigt men har konstigt nog ont i nacken ich har haft det i 2dagar nu. Vi fÄr se vad som sker senare. 

Fullt upp

 
Bild tagen idag. 
 
Idag har man varit pĂ„ IKEA och storhandlat med familjen. Haft fullt upp helt enkelt men allt Ă€r bra och jag mĂ„r bra. Är lite smĂ„tt hungrig just nu. Men hoppas ni har haft en bra dag. Inte pĂ„ sĂ„ himla bra humör för att blogga egentligen sĂ„ vi hörs senare eller imorgon. 
 
 
 

Åh vill ha!

 
Bild lÄnad ifrÄn (Klicka in hÀr ---> GoodSmoke.es.  om ni vill se flera produkter dom har). 
Om ni vill sluta röka Àr det hÀr en riktigt smart idé att sluta röka med, istÀllet för att köpa nikotinplÄster, tuggskit osv.. Rekomenderar att ni ska testa om ni vill sluta, men det gÄr bara om du sjÀlv vill sluta röka. 
 
 
Åh vill ha en sĂ„n hĂ€r i blĂ„ fĂ€rg! Blev kĂ€r i den direkt. Har en redan i lila batteri och svart pipa. Men blĂ„ Ă€r verkligen min favo fĂ€rg och den var sĂ„ fin! 

HĂ„ll dig!

 
Film: Caroline. 
 
Vad du Ă€n gör nu, hĂ„ll dig för skratt! Tro mig det kommer inte gĂ„ nĂ€r det gĂ€ller min lillebrors gulliga skratt! Han var inte stor hĂ€r! Inte ens 1Ă„r. Önskar att jag fanns i hans liv redan dĂ„! Älskar dig min tuffing. Du kommer alltid att vara min lillebror oavsett.. 

Buffé

       
 
IkvÀll Ät hela familjen ute och det var pÄ ett stÀlle med massa god mat. Vi Ät buffé och jag Àr sÄ mÀtt att jag t.o.m mÄr illa haha. TÀnkte faktiskt duscha strax och sedan fÄr vi se vad kvÀllen har att erbjuda. Kanske blir att spela kort och dricka te med pappa och bonus mamman eller sÄ kommer vi gÄ lÀgga oss allihopa. Barnen sover ju sÄ klart redan. Imorgon hoppas vi pÄ att det kommer bli fint vÀder för om det blir det sÄ Äker vi till stranden. 

Steffie tipsar!

 
The Vow Àr en film som Àr bÀttre Àn Dear John tycker jag. Den handlar verkligen om hur en kille kÀmpar för en kvinna. Det ni inte fÄr veta utav mig Àr att allt förÀndras för bÄda tvÄ och man fÄr vara med om skratt, grÄt och lycka. Visst man önskar att alla kÀrleks filmer kunde ske i verkligheten, men i denna film kan faktiskt det som sker i filmen ske i verkligheten bland oss mÀnniskor. SÄ titta pÄ den. 
 
 
The boy in the striped pajamas Àr en riktigt bra film som jag verkligen inte kan slÀppa. Handlar om en pojke som Àr tysk och en annan pojke som Àr jude. Denna film utspelas under tiden förintelsen var. Den Àr vÀldigt berörande och bra. Kan se den om och om igen om jag vill för det Àr riktigt bra. Rekomenderar att ni ska se den, för dÄ kanske ni fÄr en annan blick om hur vissa tyskar var egentligen under förintelsen. (Àr inte rasist men tycker verkligen synd om de judar som fanns dÄ). 
 
 
 
21 Jump Street Ă€r en komedi som man absolut inte kan sluta skratta Ă„t haha. TvĂ„ korkade poliser som Ă„tervĂ€nder till skolan som tĂ€ckemantel för att stoppa ett par ungdomar som hĂ„ller pĂ„ med nĂ„got olagligt. De ska försöka lista ut och ta fast vem som ligger bakom allt. Men det hela slutar med att de gĂ„r emot reglerna ocksĂ„. Är ni nyfikna pĂ„ hur det slutar.. Se den! 
 
 
 
INSIDIOUS CHAPTER 2 Ă€r en riktigt Ă€cklig film som fastnar i huvudet pĂ„ dig nĂ€r du ser den. Du mĂ„ste först se den första filmen för att kunna förstĂ„ andra filmen. Men om du vill skita pĂ„ dig och inte kunna sova om nĂ€tterna sĂ„ ska du se denna. BĂ„da filmerna Ă€r bĂ€ttre Ă€n dom dĂ€r skit filmerna Paranormal Activity. Äcklig skrĂ€mmande ansikten och ett ansikte som verkligen inte försvinner ut huvudet pĂ„ mig haha. Har vĂ€ldigt lĂ€tt för att tro pĂ„ saker som lever efter döden osv. SĂ„ jag var en aning rĂ€dd nĂ€r jag sĂ„g dessa. Den Ă€r sĂ„ bra. Kan titta pĂ„ skrĂ€ckfilmer och bli lite rĂ€dd men dom hĂ€r tvĂ„ filmerna har verkligen fĂ„tt mig rĂ€dd. SĂ„ de dom, det Ă€r vĂ€rt! 
 
 
 
 
 
Savages var en film jag sÄg pÄ bio Är 2012 med en tjej kompis. Det Àr en film som handlar om tvÄ killar och en tjej som dom delar pÄ och droger. Jag hatar droger, men i den hÀr filmen sÄ gör killarna affÀrer med fel mÀnniskor och allt slutar i en enda stor röra. FrÄgan Àr vilka överlever och vilka blir dödade?
 
 
 
 
 
The Croods Àr en riktig familjefilm med komedi i sig. Tror jag aldrig har slutat skratta sÄ mycket som jag gjorde nÀr jag sÄg den med mina smÄ syskon. Lillebror ville se den dagen efter han sÄg den. Lillasyster gillade den. Min bonus mamma satt ocksÄ o skrattade en massa. Jag rekomenderar att ni ser den för den Àr sÄ bra! Och vi ska inte tala om Screenshot haha! 

FrÄn regn till sol.

 
Foto: Jag. 
 
IgÄr var det riktigt dÄligt vÀder och idag Àr det solsken och varmt igen haha. Skumt vÀder tycker jag. Har i alla fall varit och hÀmtat smÄ barnen, köpt fÀrg till mitt rum, ska mÄla en vÀg i ljus capuccino fÀrg. FÄr se hur det blir sen. Kommer passa in till mina sÀngklÀder, kuddarna och min tavla. NÀr jag var ute en svÀng förut sÄ tog jag med mig kameran och tog snabbt kort pÄ fjÀrilarna. Finns massor av sÄna hÀr nere, inte bara just dom pÄ bilderna utan flera olika. Vill dessutom Äka till djurparken dom har hÀr, men det blir vÀll senare. Hoppas ni har det bra i Sverige! 

StÄr stilla & vÄgar inte

 
 
Allt stÄr stilla just nu i huvudet pÄ mig vilket Àr jobbigt för nÀr det blir sÄ vet jag inte hur jag ska tÀnka eller vad jag ska göra. Visst jag kan tÀnka sÄ klart men gÄr inte ibland nÀr man har tÀnkt, tÀnkt och tÀnkt hela tiden. Till slut orkar inte min hjÀrna. Jag tÀnker pÄ allt möjligt, kÀrlek, familjen, jobb, mitt liv, allt. Och om ni skulle vilja veta vad jag ibland tÀnker pÄ Àr inte ens roligt.. VÄgar t.ex inte ens veta hur jag egentligen mÄr psykiskt eller fysiskt. Jag tÀnker ju nu t.ex pÄ vad jag ska skriva ned hÀr pÄ bloggen men nÀr det kommer alltid upp annat i huvudet pÄ mig som jag vill skriva ned. Vill skriva ned mina kÀnslor men vill inte för jag vÄgar inte. En sak har jag i alla fall tÀnkt och det Àr att gÄ ut nu. 

DÄligt vÀder.

 
Bild jag tog i berget förut. 
 
Idag har vÀdret inte varit med oss, har regnat sen igÄr och det har varit ett riktigt skit vÀder. Fick reda pÄ att det brukar inte alls vara dÄligt vÀder, har varit det i Är och förra Äret lite men innan dess hade det inte varit dÄligt vÀder pÄ 10Är, sjukt! Vi har i alla fall varit hemma under dagen men nu pÄ eftermiddagen sÄ gick vi ut. Barnen och pappa Äkte till en lekpark, jag och bonus mamman gick ivÀg för att handla. Slutade med att vi var borta i 1 timma och 30min haha. Men nu Àr vi hemma och snart blir det middag. Jag mÄr bra men snuvan sitter kvar haha annars Àr allt bra. 

Haha!

 

Tiden gÄr fort!

 
De tvÄ bilderna som Àr till vÀnster och höger har Carro tagit men den i mitten har jag tagit. 
 
 
Jag kan inte förstÄ att tiden har gÄtt sÄ fort, första gÄngen Adam och Alisha kom in i mitt liv sÄ var Adam 3 och Alisha 1Är och nÄgra mÄnader bara. Alisha hade napp och blöja dÄ, nu Àr Alisha 3Är och har inte blöja och ingen napp. Adam Àr sÄ stor att han spelar fotboll och gÄr i skolan och lÀr sig snabbt. Under den sommaren sÄ blev Carro gravid med Adrian som nu Àr 1Är och blir snart 2Är om 3mÄnader. Sluta vÀx mina Ànglar! 

Hemma

 
En bild som jag försökte ta ordentligt men den blev cool ÀndÄ enligt min pappa. 
 
Idag gick upp senare Àn vanligt och det Àr jag besviken pÄ mig sjÀlv om för jag har gÄtt upp tidigare under dom andra dagarna. Jag gick i alla fall ivÀg idag och trÀffade ett par vÀnner, vi hade roligt, vi snackade om allt frÄn himmel o jord, Ät och tog det lugnt. Jag mÄr i alla fall som vanligt snuvan Àr kvar halsen Àr bÀttre men kommer hosta dÄ o dÄ. Tror inte jag kommer fÄ ögoninflammation (hoppas jag i alla fall) men vi fÄr se. Ska ta en dusch strax, lÀgga mig i sÀngen och titta pÄ en film.

Tips om filmer.

 
Den hÀr filmen har jag nog sett över 10 gÄnger nu och den Àr fortfarande riktigt bra! Kan inte sluta titta pÄ den och jag tröttnar aldrig pÄ den. SÄ bra Àr den, sÄ bra att man t.o.m grÄter Ät filmen, skrattar. Jag rekomenderar att ni ska se den! Den Àr vÀrd att se, tro mig. 
 
 
Filmen Life as we know it Àr en lika bra film som The blind side. 
Den handlar om tvÄ singlar som Àr gudförÀldrar Ät en flicka som heter Sophie. Men mitt i allt bra sÄ hÀnder det som bÄde Josh och Katherine inte var bereda pÄ. Deras liv vÀnds upp o ned. I filmen sÄ skrattar du och grÄta kan du ocksÄ göra men det Àr riktigt bra. 
 
 
 
Filmen What to expect Àr riktigt rolig och bra, den Àr blandad med komedi och drama. Haha gÄr inte att sluta skratta nÀr man tittar pÄ den, men visst den kan ara sorlig ocksÄ men filmen Àr sÄ pass bra att man skrattar mest i den. Allas liv förÀndras under filmen ocksÄ. Den Àr i alla fall vÀrd att se. 
 
 
 
Action filmen Wanted Àr en riktigt bra film som man heller inte tröttnar pÄ. Kan se den tusen gÄnger och den Àr fortfarande bra och spÀnnande. Rekomenderar att ni ser den. 
 
 
Battle of the year Àr en film som kommit ut i Är och den Àr grymt bra! En dans film som handlar om en tÀvling som vanligt. Men jag sÀger bara en sak den Àr bÀttre Àn Streetdance filmerna. Ni ska se den. 
 

U should know..

 
Bild lÄnad ifrÄn weheartit.com
 
 
You should know about love before you know the truth about it. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=8-ZQ4_qdYns

365 days


 
 
Bild frÄn berget igÄr som jag tog. 
 
Att leva i ett varmt land 365 dagar om Äret kan ju inte bli bÀttre egentligen. Jag mÄr faktiskt sÄdÀr om jag ska vara helt Àrlig, psyket Àr inte pÄ topp heller och det fysiska Àr halsont, snuva och ont i huvudet. Annars Àr allt super. Jag ville passa pÄ att sÀga att det faktiskt snart Àr jul och det dÀr med att handla julklappar blir svÄrare för varje Är tycker jag. Men ska inte ta och klaga, har ju hört att Sverige har ju riktigt kyligt och krÄngel med SL trafiken. 

Godnatt

 
Foto: Caroline.
 
Nu tÀnker jag gÄ upp och lÀgga mig i sÀngen och kolla pÄ en film. FÄr se om jag ens kommer orka titta pÄ en film tanke pÄ hur trött jag Àr, varför jag Àr trött beror pÄ att jag har varit ute i solen hela dagen idag. Godnatt pÄ er! 

En hel dag pÄ stranden

 
Foto: Caroline. 
 
Idag var man pÄ stranden frÄn klockan 10 imorse och man har fÄtt en riktigt fin brÀnna pÄ kroppen nu.. Men det som fattas nu Àr att börja hÄrdtrÀna faktiskt.. Vill fÄ tillbaka min mage som jag hade i vÄras och sommras. Men nu Àr vi hemma efter att ha Àtit och tagit en dusch. Nu blir det film mys med smÄ barnen. Hörs sen. 

Dagens lÄt


Snö i Sverige men icke pÄ GC

 Foto: Jag. 
 
Har hört att det Àr snö slask i Sverige men hÀr Àr det solsken och lite monligt men bra vÀder och varmt. Idag fÄr se vad som sker, men har Àn sÄ lÀnge skrivit en del pÄ mitt CV pÄ engelska med bonus mamman. Blir sÀkert jÀtte bra i slutÀndan. Men jag mÄr bra i alla fall och tror att det finns 2 hÀr nere som kommer bli glada ang en sak. Vi fÄr se vad resten av dagen har att erbjuda. 

Dagen slutade pÄ stranden.

 
 
Idag började dagen med att Äka ivÀg till en stor affÀr dÀr jag handlade julklappar och till IKEA dÀr jag Àntligen kunde köpa glödlampan till min lampa hÀr hemma. Pappa lÀmnade mig, bonus mamma och kakmonstret Adrian hemma för han skulle hÀmta de tvÄ smÄ i skolan. Blev middag och sedan bestÀmde sig bonus mamman att vi skulle Äka till stranden en stund. Det blev en stund pÄ stranden och sedan hemÄt. Nu Àr smÄ syskonen i sÀngen och sover. Har en massa bilder jag vill visa er men det kommer! Börjar bli duktig pÄ att fota mÀrker jag. Försöker lÀra mig allt, men det kommer med tiden. 

Christmas Time Soon!

 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klipp, Klipp sa det!

 
Foto: Caroline. 
 
Jag bestĂ€mde mig idag för att klippa mig, vi var tvungna att klippa en hel del för att det slitna jag hade i topparna och lĂ€ngre upp skulle försvinna. Nu nĂ€r jag drar handen genom hĂ„ret sĂ„ kĂ€nns det mycket skönare och tjockare. KĂ€nns mer fridfullt och nĂ€r man tittar pĂ„ mig sĂ„ ser det friskare ut! Är super nöjd och jag passar faktiskt i axel lĂ„ngt hĂ„r och lugg. 
 

Varför!?

 
 
Varför ska just du dö sĂ„ ung och nu för!? Han skulle testköra en bil och slutade med en bilkrasch istĂ€llet. Min teori Ă€r att nĂ„gon ville fĂ„ honom dödad! JĂ€vla skit! BAJS PÅ ALLT NUÂ