2014-06-30

 
 
Idag vaknade vid halv 9 och åt frukost med sina syskon och alla förutom pappa. Jag mår bättre idag & hostan verkar ha blivit mycket bättre, ska jobba ikväll igen och hoppas det går bättre ikväll bara. blir tråkigt att bara stå hela tiden haha. Men jag har lätt för att dra in människor på baren.. Helgens planer blir väl att träffa Gary, Jimmy & några fler. Men sedan får vi se ju vad som kommer ske, icke bestämt ännu om vi ska gå ut eller bara hänga vid poolen under dagen, vi håller på planerar lite, men måste planera det först och sedan berätta för pappa och mami hemma vad som kommer ske, eftersom det hänger på mat också. Men vi får se. Idag är det 33+ i skuggan, så ni kan ju tänka er hur varmt det är när man inte står i skuggan. Ska strax hoppa in i duschen och sedan göra i ordning min middag, ska vara på jobbet till 7. 

Dia Libre NO!

 
Bild från weheartit.com
 
 
Ingen ledig dag för mig icke, ska iväg och testa jobba någon annanstans ikväll och se om det går bättre för mig. 
Jobbar som inkastare och ska testa jobba på fest stället som är här nere på Playa Del Inglés. 
Bar aigår när jag var där efter jobbet så drog jag in mer än 16 personer, mer än vad den andra inkastare ens hade gjort sen hon började där. Men jag antar att det handlar väl om att jag är en social person och har lätt för att prata. 

Summer Inspiration

Bilderna är ifrån hemsidan weheartit.com 
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
.
 
 
 
.
 
 
.
 
Så många fler bilder man blir inspirerad utav på weheartit. Jag började med weheartit för ca 4år sedan och har följt deras utveckling om hemsidan sedan dess. Älskar bilderna och jag lägger upp bilder då o då. 
 
 

Förkylning nu!?

 
 
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu, hur i helsike kan man vara förkyld nu när det närmar sig 40+ grader ute & solsken, inga moln? Är så förvirrad men jag kan ha fått det utav alla turister jag pratar med, tråkigt om det är så. För jag hatar att vara förkyld, var dels varför jag ville ifrån Sverige för jag var det 365dagar om året, Varje Dag helt enkelt. Jag ska strax iväg och handla något att äta, sedan hemåt och bara ta det lugnt för jag vill inte bli sjuk. Känner mig inte sjuk, utan jag är bara täppt i näsan, hosta och jag tror det kommer gå över när jag får i mig något. Får ta och köpa vitlök typ haha, no kisses! Hoppas ni har det super. 
 

The Photographer!

 
 
Glöm inte bort att gå in & se erbjudandet min bonus mamma har just nu! Hon tar otroligt fina bilder som ni kanske redan har sett. Finns en massa andra bilder på hennes andra jobb hon har haft, en fin portfolio på hennes hemsida. Här har ni mer information om hennes erbjudande och priser. ( Hemsidan )
På hennes facebook sida kan ni hitta en massa andra foton och arbeten hon haft. ( Facebook sidan ). 
Om ni är intresserade utav att läsa hennes underbara blogg också, så kan ni gå in här. ( Bloggen ). 
 
 

Dagens låt.

 
https://www.youtube.com/watch?v=cFf85n-Im8Q 

En ny dag

 
Foto: Caroline Bergström 
Hemsida.
Facebook Sida.
 
 
En ny dag & vi kommer idag få besök av en vän till min bonus mamma och små syskonen. 
Jag mår bra förutom att jag hostar så himla mycket och nyser en massa, tror det beror på katten vi har eller så är det ett virus som går här nere nu. Slutade vid tolv redan igår vilket var skönt, jobbat sent och mycket de senaste dagarna. Uppdaterar lite senare. 

Time for work

 
Bild tagen av Caroline. 
 
Adrian & Jag. 
 
Strax ska jag röra mig till jobbet och försöka få in människor på baren sedan stå bakom baren (älskar att stå bakom baren). Vi får se hur denna kväll blir. Hundarna är inne just nu men ska ta ut dom innan jag går. Var och träffade bonus mammans vän med hennes son som Alisha går i samma klass med. Var trevligt att träffa henne som alltid haha. 
 
Ska förklara bilden på mig & Adrian också. Vi har en hel del bilder tillsammans men den här var faktiskt riktigt fin och vi fikade i ett centrum närheten utav oss. Vi satt och gosade & pratade med varandra, sedan säger jag till mami att hon kan ta kort på oss, Adrian är redo för att bli fotad. Men det som glädjer mig mest är att han har blivit så stor redan & kärleken mellan oss är upp o ned. När jag t.ex borta hemifrån mycket, jobbar, träffar kompisar eller så, blir han så pass arg att han inte pratar med mig ibland eller kommer från ingenstans och slår mig på benet. Men det är ju så han uttrycker sina känslor över att jag är borta så mycket.. Jag kommer alltid att älska honom & jag vet att han tycker att det är jobbigt när jag är borta mycket. Ursäkta för långa inlägget. 
Nu blir det att dra sig till jobbet. 

Jobb & Sol

 
Fotograf: Caroline Bergström. 
Facebook sidan 
Hemsidan. 
 
Just nu så jobbar jag för fullt & det är massor som sker här nere. Det börjar närma sig 40+ nu och knappt inga moln längre. Det är så passt varmt att man ibland inte ens vill vara ute. 
Igår firade vi Adams födelsedag & vi hade det trevligt, dock så behövde jag dra iväg till jobbet. Började klockan 5 igår och jobbade full kväll. Jobbigt att bara stå men är otroligt roligt att jobba i baren. Jag mår bra men det är alltid uppförs backar & nedförs backar i livet. Men som sagt så har jag alltid en person som finns vid min sida & stöttar mig. 
 
Idag ska vi gå till Parque Sur, vilket är en riktigt stor park för barn. Höres! 

Längesen

 
 
 
Bilderna är tagna utav min vackra bonus mamma. 
För mer infromation om hennes priser & portfolio
Hennes hemsida. 
Facebook sida. 
 
 
Det var ett bra tag sen jag bloggade. Men som sagt så jobbar jag 6 dagar i veckan på en bar i Holiday World här nere. Det går väl sådär. Men ska till ett annat ställe ikväll och söka ett annat jobb som jag verkligen kommer kunna göra det jag vill göra. Jag mår super bra och trivs fortfarande här nere. Många i Sverige som undrar hur det går för mig så skriver här att det går super. Har dessutom inte nämnt att vi har fått en till familjemedlem hos oss. Jag kommer inte åka hem till Sverige nu i Juni eller Juli men vi får se i Augusti. Vädret här nere börjar bli allt mer varmare och börjar bli lite jobbigt att vara ute mitt på dagen. Ska rulla vidare nu.