En varm dag

 
Just idag har det varit en riktigt varm dag, varit ute och letat ett till jobb, men svÄrt nÀr en hel del har anstÀllt tills sÀsongen redan. Men jag ska icke ge upp! Har knappt varit pÄ stranden sen sommaren började, vet dock inte varför, kanske för att jag jobbade sÄ passt mycket nu i Juli och för att jag fick en fin tattoo utav familjen. Jag ska ikvÀll bara ta det lugnt, Àta middag, mysa och bara slappa haha. 

Lite av varje

Som sagt lite av varje hela tiden av min vardag. Jag har mycket tankar, kÀnslor och allt Àr bara upp o ned just nu. Jag försöker tÀnka pÄ en positiv vinkel men allt det negativa kommer upp. Jag har nÄgot som jag inte har berÀttat hÀr pÄ bloggen men tror redan det Àr en hel del som vet om det. Jag tÀnker vÀldigt mycket pÄ nÄgot som hÀnde mig för ca 2Är sen nu. Den 3 Juli för tvÄ Är sen sÄ Ängrade jag nÄgot enormt mycket, skulle inte tagit den dÀr förbannade tabletten, skulle tagit mitt beslut och inte nÄgon annans beslut. Jag vet att man inte ska ta upp gammalt hela tiden, men det Àr ett sÀtt för mig att kunna gÄ vidare att kunna skriva om det eller prata om det. 
Men som sagt sÄ blir mina dagar lite av varje dÄ, det Àr inte bara det jag gÄr runt och mÄr skit utav, det Àr lite smÄ saker med. Lite av varje helt enkelt som jag försöker bearbeta. 
 
 

Skriva av mig

 
En sak jag Àlskar att göra det Àr att skriva av mig ibland. Men nÀr man har full rulle överallt sÄ blir det svÄrt att sÀtta sig ned och skriva dÄ o dÄ. Jag mÄr dock bra förutom att mensvÀrk Àr det vÀrsta som finns, den blir bara vÀrre och vÀrre för varje gÄng nu. Har haft ont i livmodern sen jag slutade med p-pillerna förra Äret. Och tittade att allt var ok i augusti innan jag Äkte ned hit och allt var ok. Men redan förra Äret under julmÄnaden sÄ började det igen men vÀrkar, smÀrtor, samma visa igen.. Vet inte om jag ska försöka helt enkelt sluta tÀnka pÄ det och ignorera det eller om jag ska kolla upp det?
 
Idag fyller Caroline Är, pappa och hon Àr ivÀg och Àter middag, sÄ jag tog mig Àran att ta mina smÄ monstren haha. Har lagat en god middag, pussat pÄ dom och diskat. Allt Àr klart. Bara jag som behöver hoppa in i en dusch och göra mig halft klar till jobbet. Börjar klockan 21:00 och lÀr sluta 3.00, mycke turister. Pappa och jag gör sÀllskap hem sen. Perfekt ju!? Nu ska jag ta och umgÄs med busungarna. 

Varför Àr drömmar lÀskiga

Vet inte vart jag ska börja egentligen. Hade en jobbig dröm för ett tag sen och jag kollade upp vad den betydde. Det stod att jag kommer antingen fÄ veta ett dödsfall utav mina vÀnner eller en romantik hÀndelse kommer ske inom kort. Det sjukaste Àr att en utav mina kompisar har gÄtt bort igÄr och finns inte lÀngre. SÄg det redan igÄr och fick reda pÄ det. Jag har inte mÄtt sÄ bra under dagen för att det Àr inte roligt att fÄ höra sÄnt. Vila i frid nu gumman, vi alla andra kommer senare och dÄ Àr vi alla samlade. <3 

Sol

 
 
 
Idag ska jag ta och gÄ ut med barnen till parken. FÄr se hur det kommer gÄ. Jag har inte sÄ mycket att skriva egentligen men mycket har hÀnt pÄ senaste veckorna men vi fÄr se vad dagen har att erbjuda.. NÀr pappa kommer hem osv. Jag ska gÄ ut med barnen nu.