Ett tag sen

 
 
Bilderna Àr tagna ifrÄn min instagram, fotot lÀngst Ät vÀnster Àr pÄ vÄran lillasyster som kom för 2veckor sen, TyvÀrr sÄ har jag icke trÀffat henne Ànnu men hon Àr ju bara för söt! Det fotot Àr taget utav Caroline. 
 
 
 
 
 
Jag vet att det har varit ett tag sen jag bloggade men har haft sĂ„ mycket igĂ„ng sen jag skrev sist, dels för att jag har sökt jobb som en galning, letat kurser för att kunna plugga upp mina betyg. Jag har i alla fall fĂ„tt ett jobb nu och ska börja jobba för Vikarieförmedlingen, ska bli riktigt kul, har dessutom börjat plugga pĂ„ Åsö Vuxengymnasiet. SĂ„ nu kommer det vara full rulle igĂ„ng pĂ„ mig. Imorgon ska jag med min lillasyster Alexandra till skolan för att hon behöver stöd. HĂ€nt lite mycket pĂ„ sistoende som gjort att jag fĂ„r följa med henne. Annars mĂ„r hon ju super bra. Jag mĂ„r dock inte sĂ„ bra, min psykiska hĂ€lsa Ă€r inte i bra skick. Men det börjar luta sig mot ett bra hĂ„ll för jag har fĂ„tt stöd ifrĂ„n min mamma och ska snart fĂ„ gĂ„ o prata med nĂ„gon. Har en massa saker som jag vill berĂ€tta för er men nu sĂ€ger mina ögon ifrĂ„n. Kan inte fatta att klockan bara Ă€r 20:30 och jag Ă€r helt slut. 


Imorgon Àr det full rulle för mig ocksÄ. Ska vara med miss Alexandra i skolan hela dagen, sedan ta oss till biblioteket för jag ska hÀmta ut en bok som jag har inom skolans arbete. Sedan hemÄt, laga mat och stÀda undan lite i rummet för renoveringen i helgen. Till sist pÄ schemat stÄr gymmet för mig och alexandra. 
 
PĂ„ onsdag hĂ€nder det ocksĂ„ grejer. VĂ„ran mamma fyller Ă„r men hon ska fĂ„ spendera dagen med sin man. Jag har tagit pĂ„ mig ansvaret att ta mina smĂ„ bonus syskon och Alexandra. Vi ska nĂ€mligen efter de har slutat skolan ta oss ivĂ€g och ha lite skoj. Äta ute och sedan ta oss hem o bemöta mor vĂ„ran och gratta henne. 
 
Nej nu fĂ„r jag lĂ„ta John Blund ta över och mina hemska drömmar.Â