Ett tag sen

 
 
Bilderna är tagna ifrån min instagram, fotot längst åt vänster är på våran lillasyster som kom för 2veckor sen, Tyvärr så har jag icke träffat henne ännu men hon är ju bara för söt! Det fotot är taget utav Caroline. 
 
 
 
 
 
Jag vet att det har varit ett tag sen jag bloggade men har haft så mycket igång sen jag skrev sist, dels för att jag har sökt jobb som en galning, letat kurser för att kunna plugga upp mina betyg. Jag har i alla fall fått ett jobb nu och ska börja jobba för Vikarieförmedlingen, ska bli riktigt kul, har dessutom börjat plugga på Åsö Vuxengymnasiet. Så nu kommer det vara full rulle igång på mig. Imorgon ska jag med min lillasyster Alexandra till skolan för att hon behöver stöd. Hänt lite mycket på sistoende som gjort att jag får följa med henne. Annars mår hon ju super bra. Jag mår dock inte så bra, min psykiska hälsa är inte i bra skick. Men det börjar luta sig mot ett bra håll för jag har fått stöd ifrån min mamma och ska snart få gå o prata med någon. Har en massa saker som jag vill berätta för er men nu säger mina ögon ifrån. Kan inte fatta att klockan bara är 20:30 och jag är helt slut. 


Imorgon är det full rulle för mig också. Ska vara med miss Alexandra i skolan hela dagen, sedan ta oss till biblioteket för jag ska hämta ut en bok som jag har inom skolans arbete. Sedan hemåt, laga mat och städa undan lite i rummet för renoveringen i helgen. Till sist på schemat står gymmet för mig och alexandra. 
 
På onsdag händer det också grejer. Våran mamma fyller år men hon ska få spendera dagen med sin man. Jag har tagit på mig ansvaret att ta mina små bonus syskon och Alexandra. Vi ska nämligen efter de har slutat skolan ta oss iväg och ha lite skoj. Äta ute och sedan ta oss hem o bemöta mor våran och gratta henne. 
 
Nej nu får jag låta John Blund ta över och mina hemska drömmar.