Fullt upp

 
Bild ifrÄn min instgram ( @steffiies) 
 

Under dom senaste veckorna Äs har jag haft fullt upp med jobb och vara helt enkelt sjuk. Har haft ett virus som aldrig vill gÄ över kÀnns det som, febern kommer och gÄr hela tiden och hostar. Jag mÄr annars för övrigt mycket bÀttre Àn vad jag gjorde sneaste gÄngen jag skrev. Just nu sitter jag hemma hos F och vi myser med att titta pÄ en film. Vi bÄda ska upp tidigt imorgon och röra oss mot hans förra jobb för att lÀmna saker hos dom och frÄga om de kan vara referenser Ät hans nya jobb som han har fÄtt pÄ G4s. Roligt att han ska jobba för dom, fÄr se bara om han nu kommer gÄ GMU och fortsÀtta utbilda sig till Specialist Officier. Vi fÄr se helt enkelt. 
 
För mig sÄ gÄr det full rulle, var hemma med bonus lille brorn nu i veckan för han var sjuk och mamma o hennes kille hade mycket pÄ jobbet att göra och jag behövde icke jobba i mÄndags till onsdags. Jag jobbar pÄ Vikarieförmedlingen med barn frÄn dagis nivÄ till högstadie elever, det Àr riktigt roligt. 
Mina planer för sommaren Àr att försöka ta mig ned till Gran Canaria med lilla syster A och besöka pappan min och resten av underbara familjen dÀr nere. Vem vet kanske kommer ocksÄ Äka pÄ en semester med F och vi fÄr se kanske blir Rhodos dÄ eller Grekland. Nu ska jag fortsÀtta titta pÄ filmen med F och sedan lÀgga oss. Vi ska ju trostallt upp tidigt, fixa referenserna, gymma och sedan sola pÄ solarieöarna.