DÄlig uppdatering, lÄngt inlÀgg.

 
 
Jag vet att jag har varit dÄlig med att uppdatera min blogg pÄ senaste veckorna men har verkligen inte haft nÄgon ork. Jag har haft sÄ jobbigt med foglossningen och har börjat fÄtt sammandragningar som gör ont, vi var pÄ ett rutin ultraljud som BM skickade oss pÄ och vÄr lilla tös kommer vara vÀldigt liten nÀr hon kommer ut och vÀga mindre Àn 3kg tror de. Dessutom sÄ har min mage sjunkit under denna natt och mÄng ai familjen tror att hon kommer titta ut innan detta Är Àr slut, vilket jag och fÀstmannen icke vill. Vi vill att hon ska komma i januari för det blir roligare för henne dÄ senare i livet med att fylla Är osv och inte fÄ presenter samma mÄnad. Vi kan ju inte bestÀmma nÀr hon ska komma ut men vi hÄller tummarna att hon hÄller sig inne i magen tills januari i alla fall. Hon har t.o.m lagt sig ned med huvudet nerÄt nu sÄ Àr smÄtt lite orolig eftersom vi fortfarande har skötvÀskan att fixa, lite mer blöjor, pyjamaser, kudden till sÀngen och tÀcket. Lite smÄ saker som Àr kvar men har ÀndÄ lite panik just nu.. Vi fÄr se helt enkelt om hon tittar ut före jul, efter jul eller i januari. 
 
 
Jag mÄr annars bra och lÀgenheten Àr fortfarande inte helt klar det med men det fixar sig nu i veckan tror jag. 
BÄde jag och fÀstmannen har haft vÀnner över hÀr och vi har haft riktigt trevligt, dessutom fick jag en hel dag med shopping med honom och vart lite chockad men han sa att vi bÄda förtjÀnar det och behöver dessa grejer till oss, fick ÀndÄ lite panik ang vi har saker kvar att fixa hit till lÀgenheten och till tösen vÄr men han sa att det ordnar sig och nÀr han faktiskt sÀger sÄ, sÄ har han alltid rÀtt. MÄr betydligt bÀttre just nu Àn i början av mÄnaden men det som fÄr mig att mÄ skit Àr foglossningen. sammandragningarna och illamÄendet Àr tillbaka. Dock sen 2 dagar tillbaka sÄ har jag börjat fÄtt en massa hugg dÀr hon ligger med huvudet och kan knappt vÀnda mig i sÀngen och har bÀrjat fÄtt ont till och frÄn.. Har ingen aning om vad det Àr men de flesta har sagt att det Àr pga hon har fixerat sig dÀr nere osv.. Kommer bli sjukskriven snart via lÀkaren och min BM trÀffar vi pÄ onsdag igen och dÄ fÄr vi se vad hon sÀger, blir ett till ultraljud den 9 sÄ dÄ hoppas vi att hon har gÄtt upp mer tills dess. 
 
Nu ska jag ta och titta pÄ nÄgot med fÀstmannen min sÄ ses vi. 
 

R.I.P

Idag Ă€r det 1 Ă„r sedan min farfar gick bort och det Ă€r dĂ€rför jag inte har skrivit nĂ„got pĂ„ bloggen Idag. Jag skriver nĂ„got nu bara för att bloggen inte ska stĂ„ tom.. men som sagt kommer alltid sakna min farfar och Ă€lska honom. Hoppas du har funnit fred och befinner dig i himlen nu. R.I.P Farfar. 

Foglossning & Sömnlös natt



Inatt hade jag sÄn intensiv foglossning att jag seriöst trodde att de va pÄ g istÀllet, vet inte om de var sammandragningar eller foglossning.. fick i alla fall ingen sömn inatt och imorse kunde jag inte heller somna. Nu har jag fÄtt i mig lite sömn i alla fall men har fortfarande ont.. Ska testa ta ett bad nu o se om det hjÀlper. Ska till min BM pÄ fredag och mÄste fÄ en tid hos sjukgymnasten dÄ och vi fÄr se vad hon anser ang hur mina smÀrtor Àr osv, jag hoppas för guds skull att jag inte mÄste sluta jobba.. Men vi fÄr se. Ska ta och be mannen massera mig lite nu och sedan blir det ett bad. .

ÅkpĂ„sar = BeslutsĂ„ngest!

Jag har sÄ svÄrt att bestÀmma mig om det ska bli Elodie Details ÄkpÄse alltsÄ denna eller ifrÄn Petite. Jag har en hel svart Bugaboo Buffalo sÄ utav dessa tre vilka tycker ni passar in bÀst?
 
 
  Elodie Details. 
 
 
 
 
 
Petite ljus rosa. 
 
 
 
 
Petite gammel dags rosa. 
 
 
Vilken utav dessa blir det Àr en vÀldigt bra frÄga.. 

Ensam

En gammal bild, ca 1mÄnad sen. 
 
 
 
IkvĂ€ll blir jag ensam hĂ€r hemma för mannen skulle tydligen jobba natt igen sĂ„ lite ledsen fick jag bli. Han Ă€r dock tillbaka imorgon pĂ„ morgonen men dĂ„ kommer jag dra ivĂ€g för ska till jobbet dĂ„. Dock sĂ„ sĂ„g jag att vi hade haft en gas lĂ€cka idag pĂ„ jobbet sĂ„ vi fĂ„r hĂ„lla tummarna att de Ă€r borta tills imorgon för just nu vill jag bara slita av hĂ„ret av trĂ„khet! Är inte sjuk lĂ€ngre sĂ„ de Ă€r skönt men har fortfarande problem med nacken efter krocken och ryggen, det domnar i mina fingrar om jag hĂ„ller telefonen i 10min ens bara eller om jag bĂ€r en lĂ€tt pĂ„se, fattar verkligen inte. Jag fĂ„r ta och kolla upp det efter graviditeten för just nu fĂ„r jag inte magnetröngta mig. Har en foglossning ocksĂ„ som Ă€r pĂ„ mig haha men brukar massera mig sjĂ€lv dĂ„ eller ta en varm dusch. 
 
Nu ska jag ta och göra lite Te tÀnkte jag och sen kolla pÄ Supernatrual. 

Hunnit med mycket & VĂ€nner

 
Bild tagen pÄ mig med Alexandras klackar, gammal bild. 
 
 
 
 
 
Som sagt efter frukosten idag sÄ diskade jag Ät mamma för hon gör allt i hushÄllet oftast, man mÄste tjata pÄ Alexandra eller bonus pappan Pelle. Efter jag hjÀlpte henne med det sÄ gjorde jag mig i ordning för mannens kill kompis Emil och hans tjej hÀmtade oss och vi Äkte en svÀng till Tullinge och hÀmtade en sak sedan Äkte vi hem till min och mannens lÀgenhet och började laga köttfÀrssÄs och spagetti, vart riktigt gott och jag fÄr faktiskt sÀga att jag Àr duktig hehe, men jag snodde mammas recept. Vi snackade skit och bara umgicks men eftersom Emils tjej Anastasia skulle hem sÄ va de tvungna att dra tidigare.  Jag har hunnit med massor efter det, fixade in alla vÄra klÀder i garderoben och gick igenom det som behövs tvÀttas imorgon och de vi ska ha kvar. SÄ nu Àr allt inne förutom lill tösens klÀder för ska boka tid i tvÀttstugan och tvÀtta om hennes klÀder och det Àr 2 stora flytt kartonger med bara hennes klÀder sÄ de Àr mycket. De vi dock ska köpa in Àr pjyamaser för de har hon inte mycket utav och vi mÄste skaffa en ÄkpÄse! HÄller pÄ leta och vet inte om jag har fastnat för Elodies eller om de blir en annan men vi fÄr se. 
 
Nu sitter jag i soffan, ny duschad och Àr helt slut sÄ jag och mannen skan titta pÄ en film nu, sedan sova för vi ska upp tidigt för vi ska till segeltorp imorgon. 
 
 

Sen frukost & Sov hos mamma






Jag sov hos mamma inatt och umgicks med lillasyster Alexandra igĂ„r kvĂ€ll, dock sĂ„ var vi vakna sent för vi tittade pĂ„ Supernatrual och det Ă€r faktiskt en bra serie. Trodde jag aldrig skulle gilla den men den Ă€r riktigt bra. Jag mĂ„r i alla fall bra och jag Ă€r inte sjuk lĂ€ngre sĂ„ halleluja! Idag ska jag och fĂ€stmannen trĂ€ffa hans kompis och tjej, mannen sa att vi ska bjuda dom pĂ„ middag men frĂ„gan Ă€r vad för Ă€n sĂ„ lĂ€nge kan jag inte komma pĂ„ vad. Han ligger och sover fortfarande pga han har jobbat natt men Ă€ntligen sĂ„ Ă€r han ledig idag och jag Ă€r överlycklig för dĂ„ kan jag fĂ„ umgĂ„s med honom. Nu kanske har nĂ„gra tips pĂ„ vad man kan servera för mat? Jag Ă€r inte jĂ€tte duktig pĂ„ laga mat men jag kan. 


Ska ta och göra i ordning frukost nu för bĂ„de Alexandra och mannen som sover haha och mig, jag vet de Ă€r sen frukost men vi mĂ„ste Ă€ta nĂ„got sĂ„ tror jag tar o gör scones med Ă€gg och lite grönsaker och annat. Vi ses senare! 

vecka 31


En gammal bild ifrĂ„n somras. 


Jag har ju totalt glömt bort att berĂ€tta att jag befinner mig i vecka 31 nu hehe. SĂ„ 9 veckor Ă€r det kvar nu till lillen kommer, hon rör sig riktigt mycket just och sparkar massor, de Ă€r lite obehagligt nĂ€r hon sparkar mot revbenen men dĂ„ brukar jag buffa lite pĂ„ magen sĂ„ hon slutar typ haha för de gör ont ibland. Jag mĂ„r mycket bĂ€ttre idag och jag hoppas att de hĂ„ller i sig att nu sĂ„ jag kan dra till jobbet under veckan. Jag ska ta och vĂ€cka Ă€lsklingen snart, tycker sĂ„ synd om honom som jobbar sĂ„ mycket nĂ€tter nu. Men de Ă€r bĂ€ttre betalt pĂ„ nĂ€tterna Ă€n dagarna, har glömt att berĂ€tta vad han jobbar med och han jobbar som vĂ€ktare för g4s. Vi fĂ„r se hur kvĂ€llen slutar idag vet Ă€nnu inte vad som ska ske. Men vi fĂ„r se. 

Jobbigt


En gammal bild ifrĂ„n somras. 




Jag hatar nĂ€r man fĂ„r en fett smĂ€ll i ansiktet och skit för nĂ„got som jag faktiskt önskar att jag kunde göra bĂ€ttre, jag önskar att jag kunde jobba 7 dagar i veckan som förr och arbeta arslet utav mig men denna graviditet har gjort enormt mycket emot mig. Jag har vĂ€rldens foglossning, ibland sammandragningar och har fĂ„tt tillbaka illamĂ„endet och trötthet. Har sĂ„ extremt ont i kroppen varje dag ocksĂ„. Dock sĂ„ Ă€r jag ju dĂ„lig just nu men Ă€ndĂ„ sĂ„ fĂ„r man skit. FörstĂ„r verkligen inte hur jag ska kunna visa Ă€nnu mer uppskattning nĂ€r jag redan gör det enormt mycket och har Ă„ngest över att jag inte kan göra nĂ„got sjĂ€lv.. Jag jobbar 2 dagar i veckan och det Ă€r för lite! Jag söker jobb hela tiden men vad fĂ„r man för svar tillbaka? Jo att de inte kan anstĂ€lla mig pga jag Ă€r gravid och det förstĂ„r jag. Mer kan jag inte göra. SĂ„ de sista jag kommer göra nu Ă€r att frĂ„ga min faster om jag kan hoppa in ibland pĂ„ stĂ€d firman, fast de Ă€r anstrĂ€ngande jobb för magen och ryggen.. FrĂ„ga mĂ€nniskor runt omkring mig som jag vet att de alltid vet att de behövs anstĂ€llda nĂ„gonstans.. Jag hatar att fĂ„ skit i ansiktet och mĂ„r sĂ„ extremt dĂ„ligt utav det.. Vill bara sĂ€tta mig ned och grĂ„ta men hĂ„ller inte tĂ„rarna Ă€ndĂ„. 
Jag uppskattar allt ALLA i min nĂ€rhet gör! Och de vet i alla fall min mamma om. 

Vill bli bÀttre nu

Nu vill jag faktiskt ta och bli bĂ€ttre, hatar att vara sjuk och de hjĂ€lper ju inte att vi inte har nĂ„gon medicin hĂ€r hemma. Ska försöka i alla fall fĂ„ i mig nĂ„got nu och sedan höra av mig till lillasyster för de Ă€r exakt 1 Ă„r sen vĂ„r farmor gick bort sĂ„ ska höra med henne om hon vill komma hit ikvĂ€ll och tĂ€nda ljus osv. Men vi fĂ„r se eftersom jag Ă€r dĂ„lig och hon har mycket plugg. 

Febrig + God Frukost



Just nu sĂ„ stĂ„r mannen och diskar upp efter frukosten och jag sitter med hicka och Ă€r mĂ€tt. Dock sĂ„ tog det ett bra tag för mig att Ă€ta upp pga har fortfarande ont i halsen o Ă€r febrig men det Ă€r pĂ„ bĂ€ttringsvĂ€gen hoppas jag. Har vilat mycket sĂ„ vi fĂ„r hĂ„lla tummarna för klarar inte av att vara hemma och inte göra nĂ„got. Vill till jobbet och sysselsĂ€tta mig! Mannen kommer förmodligen jobba inatt sĂ„ blir sjĂ€lv hemma dĂ„. Men först ska han ivĂ€g och hĂ€mta sitt protein. Nu ska jag borsta tĂ€nderna och sedan krypa ned i soffan med tĂ€cket och kolla pĂ„ nĂ„gon film. 

Feber + Vad Àr det för fel pÄ mig?



Jag vaknade upp klockan 6 idag dĂ„ jag tĂ€nkte gĂ„ upp i allafall för att duscha o göra mig i ordning, men sĂ„ vart de inte alls. Jag vaknade av att hela min hals skrek av smĂ€rta o jag testade dricka vatten för halsen brukar ju vara torr pĂ„ morgonen. Jag kĂ€nde hur hela huvudet hĂ€ngde sig och va tungt, mina öron gjorde dessutom ont. SĂ„ i 2 timmar försökte jag bli bĂ€ttre men de gick inte sĂ„ jag fick helt enkelt sjuk anmĂ€la mig. Jag blir sĂ„ arg pĂ„ min kropp! Varför Ă€r jag sjuk sĂ„ ofta!? Är det för att jag alltid nĂ€r jag tror att jag Ă€r frisk sĂ„ kan jag gĂ„ ut och inte ta det lugnt?

Jag har varken nĂ„gon Alvedon hĂ€r hemma sĂ„ kommer behöva fixa det Ă€ndĂ„, funderar starkt ocksĂ„ pĂ„ om jag ska boka en tid till lĂ€karen för en stor kontroll pĂ„ mig, för lilla tjejen i magen mĂ„r super sĂ„ henne Ă€r det inget problem med. Ska be mannen ta och hjĂ€lpa mig lite nu för jag orkar inte röra en fena just nu det gör alldeles för ont. 

2015-11-02

Bilden Àr dock tagen frÄn idag. 
 
 
Idag har bÄde jag och mannen tagit det lugnt i lÀgenheten vÄr. Vi har tvÀttat och gjort i ordning vissa grejer hÀr hemma, just nu sÄ hÄller han pÄ med att bygga ihop badrums hyllan. Alexandra hade gjort fel sÄ vi fÄr hoppas pÄ att det löser sig just nu. Vi bÄda har Àtit middag och det var en pasta rÀtt med tomat sÄs med chili i och grönsaker samt kött i, haha jag tyckte det smaka skit men mannen Àlskade det. Mannen ska till gymmet sen sÄ under tiden ska jag vÀl lÀgga in mannens klÀder i garderoben och mina. Lill tösens klÀder ska vi tvÀtta om fast de Àr redan tvÀttade men jag vill tvÀtta dom ÀndÄ. Jag vill ocksÄ till gymmet men tÀnkte ta en lugn kvÀll med att fixa vÄra klÀder, ta ett bad och sen invÀnta mannen. Ska till jobbet imorgon sÄ mÄste lÀgga mig i tid och vi fÄr hoppas pÄ att jag sover bÀttre denna natt. 
 
Jag mĂ„r mycket bĂ€ttre nu Ă€n vad jag gjorde hĂ€romdagen och det Ă€r positivt, ska dessutom till BM snart igen och vi fĂ„r hoppas pĂ„ att min kurva fortfarande Ă€r bra för just nu Ă€r den perfekt sa BM till mig. Nu ska jag ta och hjĂ€lpa mannen lite sĂ„ hörs vi!Â