Mys eller inte?

 
 
IgÄr gick det bÀttre pÄ jobbet faktiskt av nÄgon konstig anledning. Jag mÄr som sagt upp o ned men jag hoppas att det blir bÀttre snart. Jag ska jobba ikvÀll igen och börjar kl 8, vilket jag hoppas att det kommer gÄ bÀttre för mig. Har i alla fall myst idag med familjen, men vet inte om man ska kalla det mys tanke pÄ jag har inte pratat sÄ mycket ens idag, har varit vÀldigt tyst & varit för mig sjÀlv i tankarna. Jag hoppas ni fÄr en super dag i alla fall. Ska göra mig i ordning sen efter middagen, resten av familjen ska till Holiday World och umgÄs medans jag kommer jobba. 
 

Jobb pÄ g

 
Jag vet inte hur mycket klockan var nÀr jag sista gÄngen tittade pÄ den inatt, men tror att den var halv 6 nÀr jag vaknde till och tittdade. Jag gick i alla fall upp imorse med alla och Ät frukost, sÄ att vi kunde sÀga hej dÄ ordentligt till M som har varit hÀr pÄ besök. Jag ska dessutom ivÀg och jobba ikvÀll, vi fÄr hÄlla tummarna för mig.. Börjar bli smÄtt trött pÄ det, men kanske kan fÄ ett annat likadant jobb men fÄr fast lön ÀndÄ. NÀr man stÄr hela tiden & inga mÀnniskor kommer etc, sÄ börjar man tÀnka vÀldigt mycket. SÄ pass mycket att jag har svÄrt igen att somna/sova, tÀnka positivt, vara positiv, trevlig.. Tycker det Àr riktigt jobbigt för jag Àr en vÀldigt glad tjej och positiv. SÄ vi fÄr se, mÄste ge mig ut och söka annat ocksÄ. 
 
Idag valde jag att mami fick sminka mig för hon gör det sĂ„ bra och det naturligt Ă„t mig. HĂ€r har ni en bild pĂ„ hur jag ser ut nu. Åh höll pĂ„ glömma! Jag fick ett jĂ€tte fint halsband och jĂ€tte fina örhĂ€ngen utav mami idag nĂ€r de kom hem efter de hade handlat. Blev sĂ„ glad fö rhar velat haft ett sĂ„nt halsband sĂ„ lĂ€nge nu. Dessutom sĂ„ vet hon vilka fĂ€rger som passar mig, sĂ„ det passar utmĂ€rkt pĂ„ mig. HĂ€r fĂ„r ni en efter bild. 
 
 

Strax jobb

 
Idag har det varit bĂ„de upp o ned, lite olika faktiskt.. Men jag mĂ„r annars super.. Är redan klar för jobbet och en fika med Malin och Mami innan man rör sig. MĂ„ste köpa en ny el cigg, min lĂ€cker sĂ„ jag sĂ€ger bara det till er, köp inte era pĂ„ Good Smoke. Min har krĂ„nglat sen jag inskaffade den. SĂ„ ska köpa en ny nu pĂ„ ett annat stĂ€lle som finns över hela vĂ€rlden faktiskt och de har super goda smaker haha. Är helt kĂ€r i smakerna. 
 
Nu i veckan ska jag ocksÄ försöka ta mig till stranden och sola en massa, men vi fÄr se nÀr det sker, vill ocksÄ kunna försöka ta mig till Primark, Pull & Bear och Beskha.. MÄste skaffa nya klÀder, allt börjar bli stort pÄ mig, irriterande jag vet... Men nu ska jag rulla vidare. Ha det gött! 
 
 

Ledig igÄr

 
 
IgÄr vart jag ledig & om jag ska vara Àrlig, var hemma hela dagen och bara slappade. Rörde mig knappt och det var hur skönt som helst. Idag dock sÄ jobbar jag och vi fÄr se om jag ska dra ivÀg innan det. Jag mÄr annars bra men fattar inte varför mina ögon gÄr i kors fortfarande?! Har sovit de timmar jag behöver.. SÄ förstÄr inte varför jag mÄr sÄhÀr.. Idag Àr det riktigt varmt ocksÄ sÄ fÄr se vad dagen har att erbjuda..

2013-07-05

 
 
 
Idag har jag verkligen inte varit pÄ humör, mitt humör Àr nÄgon annanstans och jag kÀnner mig absolut inte pÄ topp. Jobbade dock igÄr i baren och det var som vanligt hur hÀrligt som helst. Men det jag inte mÀrkte var att jag faktiskt drack mer Àn 5 Redbull igÄr & fick en jÀtte jobbig hjÀrtklappning som varade fram tills nu. Jag hatar att mÄ sÄ, och dessutom sÄ mÄste jag sluta med Redbull och allt annat skit. Men jag mÄr annars bra tror jag. Ska starx ivÀg till och vi fÄr se hur min kvÀll kommer sluta & vara. Ha en super dag. 

Varmt & Sol

Fotograf: Caroline Bergström 
 
 
Idag Àr det verkligen varmt, har redan varit ivÀg och köpte lunch till mig och köpte med mig tvÄ dunkar vatten, tungt var det och jobbigt att bÀra hem. Jag har dessutom redan hunnit duscha sÄ nu kÀnner jag mig frÀsch haha. 
Min fysiska hÀlsa Àr betydligt bÀttre men hostan kommer tillbaka dÄ o dÄ, men den mentala Àr i full rulle igen och börjar bli riktigt jobbigt igen. Vet inte hur jag ska kunna hantera min mentala hÀlsa, jag hatar att mÄ piss, vara otrevlig och tÀnka pÄ allt som Àr jobbigt.. Speciellt nÀr det gÀller bÄde jobb, familj, kÀrlek, allt helt enkelt. Vilka ska man lita pÄ, vilka ska man inte lita pÄ. Det Àr en stor frÄga jag har till mig sjÀlv och gÄr runt och funderar pÄ hela tiden. 
 

Svenska sprÄket

 
 
NÄgot jag har blivit dÄlig pÄ Àr mitt egna sprÄk sen jag flyttade ned hit. Jag har börjat svara pÄ engelska istÀllet till mina vÀnner i Sverige. Vet inte vad som hÀnt, men man har mest engelska och spanska vÀnner hÀr nere & dÄ pratar man mest engelska, dessutom hemma sÄ pratar vi mer engelska oftast. SÄ nÀr jag Àr och hÀlsar pÄ i Sverige sÄ förvÀnta er inte om jag pratar engelska, utan hÀng med bara dÄ haha. SkÀmigt jag vet, men det blir sÄ nÀr man bor i ett annat land och det Àr inte mÄnga som pratar svenska. Jag har svenska vÀnner ocksÄ men det Àr roligare att prata engelska för man utvecklar den sÄ mycket. 
 
NÀr jag flyttade ned hit sÄ var min engelska riktigt dÄlig, men nu Àr den betydligt mycket bÀttre. 

TrÄkvÀder

 
 
Idag Àr det verkligen ett riktigt trÄkigt vÀder hÀr nere pÄ ön, men det lÀr ju vÀnda efter tag som vanligt med Gran Canaria. Jag mÄr i alla fall betydligt bÀttre, trÀnade lite igÄr och sen dess mÄr jag faktiskt bÀttre, ryggen kÀnns bÀttre och knÀna. Ska tvÀtta en hel del idag sÄ vi fÄr se hur mycket tvÀtt jag hinner med, Àr hela tvÀttkorgen haha. Jag ska jobba ikvÀll igen och igÄr gick det betydligt bÀttre, jag jobbar pÄ fest stÀllet hÀr nere. Finns vissa klubber jag absolut inte gillar & vissa andra jag gillar. Men jag jobbar pÄ Frozen Dreams och det Àr ett riktigt mysigt stÀlle och jag kan rekomendera alla som kommer ned hit till Playa Del Inlgés att ta en frozen drink hos oss. Det Àr som slush men med alkohol och dom Àr sjukt goda haha, smakat alla och jag Àlskar mojiton men Apple sourn Àr ocksÄ god. Ska dessutom fylla pÄ mobilen idag & gÄ förbi pappsen. 
 
 
Â