Mys



Nu sĂ€ger jag godnatt allihopa & hoppas ni fĂ„r en superdag imorgon! 

2015-08-29


En bild jag tog för nÄgra dagar sen.

Idag Ă€r mitt humör upp och ned kan jag sĂ€ga men pĂ„ bĂ€ttringsvĂ€gen med förkylningen. Kommer bara ta det lugnt idag och vi fĂ„r se kanske bakar muffins sen efter jag har diskat hĂ€r hemma och stĂ€dat lite. Ska hjĂ€lpa mamma vika deras klĂ€der senare. Men sol Ă€r det och det jobbiga Ă€r att jag inte kan vara ute och uppleva det. 

Äntligen!

Bilden Àr tagen hÀr hemma hos min mamma.


Äntligen har jag fĂ„tt en mage! Som jag har lĂ€ngtat, tog en bild imorse men den vart inte sĂ„ bra och hade bara underklĂ€der pĂ„ mig och ville inte lĂ€gga upp en sĂ„n bild. Jag mĂ„r i alla fall sĂ„dĂ€r har fortfarande feber och sĂ„ igen.. men annars Ă€r allt ok. Jag befinner mig i vecka 21 nu och det Ă€r bara 50% kvar nu tills vĂ„ran dotter kommer. Ska titta pĂ„ film nu med fĂ€stmannen och lillasyster Alexandra och sedan lĂ€gga mig i tid. TĂ€nkte ta mig tiden att laga en ordentlig frukost med Ă€gg, bacon, varma baguetter i ugnen och massa annat gott imorgon. FĂ„r se om jag ens fĂ„r den energin haha. Blir jĂ€tte trött tidigt nu pĂ„ kvĂ€llen och speciellt pĂ„ dagarna. Nej nu ska jag vara lite social.. 

kladdig kladdkaka


Fan vad jag Ă€r duktig! Gjorde precis en kladdig kladdkaka med kola toppning med kokos och Gud sĂ„ god den Ă€r! Skulle kunna Ă€ta upp hela om jag ville! 

Irriterad & Arg = Icke bra.


Det trÄkiga med denna kvÀll var att man fÄr somna med ett argt ansikte och irriterad hjÀrna vilket jag inte borde ha pga stressar upp bebisen dÄ! Men nej jag fick gÄ och lÀgga mig i sÀngen nu med det och min man ska försöka fÄ mig pÄ andra tankar men det gÄr verkligen inte bra för honom för han hatar att se mig sÄ och Àr orolig för att det ska pÄverka vÄrat barn i magen pÄ mig. Och enligt vetenskaplig fakta sÄ Àr det sant att fostret icke mÄr bra utav stress och kÀnner att mamman mÄr dÄligt.. Aja ska ta och försöka sova nu. Natti natti.

stress


Som sagt sĂ„ har det varit stressigt för mig och har varit sjuk. Åkte pĂ„ en riktigt förkylning med hosta, feber, snuva och ont i huvudet men sĂ„ klart sĂ„ överlevde jag. Jag mĂ„r annars bra men börjar fĂ„ lite stress Ang barn grejerna nu och lĂ€genhet! Men mĂ„ste sluta stressa ocksĂ„ pga det Ă€r inte sĂ„ bra att göra det nĂ€r man Ă€r gravid och det kan faktiskt dö utav det, vilket fĂ„r mig alltid att tĂ€nka pĂ„ att inte stressa. Mitt psyke Ă€r bĂ„de upp och ned men behöver professionell hjĂ€lp men tar sĂ„ himla lĂ„ng tid att fĂ„ en tid till en psykolog. De senaste dagarna har annars varit bra. Haft killen hĂ€r hemma och vi har umgĂ„tts sĂ„ mycket det har gĂ„tt pga han jobbar massor. Jag ska börja frĂ„n och med nĂ€sta vecka pga jag var ju sjuk nu under veckan. 

Ska nu i veckan kolla pĂ„ vagn med Ă€lsklingen och vi fĂ„r se vad det kommer bli för vagn. Ska invĂ€nta karln nu och ta en dusch och sedan lĂ€gga mig i tid. TĂ€nkte ta en kopp te ocksĂ„ för jag har lite hosta kvar. 

Ultraljud & DĂ„lig update.

Bilder frÄn min Instagram. 
 
 
 
Ni undrar sÀket vad jag har haft för mig sen jag skrev sist. Jag har tagit hand om lilla syster Alexandra nÀr mamma och hennes kille Pelle Äkte ned till Tjeckien och tÀvlade i 1vecka. MÄtt psykiskt dÄligt men ÀndÄ haft en mÀnniska vid sidan om som fÄtt mig tÀnka pÄ annt. HjÀlpt min mor lite pÄ jobbet, umgÄtts med min fÀstman. 
 
Jag ligger i allafall i vecka 19 nu och var pÄ första ultraljudet i fredags, allt sÄ bra ut och hjÀrtat slog normalt, det ser dessutom som om vi ska fÄ en liten flicka till vÀrlden, jag lÀngtar bara mer o mer nu efter henne. Kommer tyvÀrr inte berÀtta vad för namn vi har pÄ henne Ànnu tills förlossningen men de i min nÀrhet vet i alla fall. Nu vet alla i min familj och slÀkt att jag ska fÄ barn. Dock sÄ ser man inget Ànnu pÄ magen att jag har en bebis dÀr men de kommer vÀl sen, den brukar dock spÀnna sig typ eller ja nÀr man Àr uppsvÀlld typ. SÄ ingen magbild blir det inte men har nÄgra för mig sjÀlv som jag inte vill visa upp pga gillar icke min kropp.. 
 
Jag ligger i min sĂ€ng just nu och har vĂ€rldens förkylning, hosta, feber och ont i varje led i min kropp vilket jag fĂ„r varje gĂ„ng jag Ă€r sjuk eller nĂ€r det Ă€r kallt. MĂ„ste dock bli frisk innan denna vecka Ă€r slut för ska börja jobba nu igen och ska kolla upp min syn igen, den har blivit riktigt dĂ„lig.. Ska ta och göra te nu och sedan bara ta det lugnt.Â