Ultraljud & Dålig update.

Bilder från min Instagram. 
 
 
 
Ni undrar säket vad jag har haft för mig sen jag skrev sist. Jag har tagit hand om lilla syster Alexandra när mamma och hennes kille Pelle åkte ned till Tjeckien och tävlade i 1vecka. Mått psykiskt dåligt men ändå haft en människa vid sidan om som fått mig tänka på annt. Hjälpt min mor lite på jobbet, umgåtts med min fästman. 
 
Jag ligger i allafall i vecka 19 nu och var på första ultraljudet i fredags, allt så bra ut och hjärtat slog normalt, det ser dessutom som om vi ska få en liten flicka till världen, jag längtar bara mer o mer nu efter henne. Kommer tyvärr inte berätta vad för namn vi har på henne ännu tills förlossningen men de i min närhet vet i alla fall. Nu vet alla i min familj och släkt att jag ska få barn. Dock så ser man inget ännu på magen att jag har en bebis där men de kommer väl sen, den brukar dock spänna sig typ eller ja när man är uppsvälld typ. Så ingen magbild blir det inte men har några för mig själv som jag inte vill visa upp pga gillar icke min kropp.. 
 
Jag ligger i min säng just nu och har världens förkylning, hosta, feber och ont i varje led i min kropp vilket jag får varje gång jag är sjuk eller när det är kallt. Måste dock bli frisk innan denna vecka är slut för ska börja jobba nu igen och ska kolla upp min syn igen, den har blivit riktigt dålig.. Ska ta och göra te nu och sedan bara ta det lugnt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: