Mag massage & SömnbristInatt har jag verkligen inte kunnat sova pga jag har haft ont i kroppen och mått skit, Emelia har haft problem med att bajsa sen inatt och har fortfarande det men jag har gjort mag massage och det verkade hjälpa lite iallafall, jag fick henne och bajsa lite men hon kämpar typ fortfarande med att bajsa och hon får inte direkt någon ro när hon försöker sova och när hon väl har somnat så kan hon inte riktigt slappna av pga hennes magont. Hon har ingen feber så de är jag glad över för de är många som har frågat mig om jag har kollat om hon har feber och nej hon har inte det! 

Imorgon blir det att vara i tvätt stugan som ligger längst ned här i källaren och tvätta säng kläderna och alla kläder som har legat i tvättkorgen i 1 vecka nu, idag blir det en lugn dag med matlagning på g och bad för mig och Emelia och en tidig kväll för sängen. 

Juste framåt mot nästa vecka ska det bli plus grader så då blir det många promenader och pw! (Power walk). Nu ska jag ta och försöka vila en stund och sen efter det börja med disken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: