Ingen aptit! HjÀlp

 
 
De senaste dagarna sÄ har min app strulat sÄ bloggar via Chrome appen jag har. De senaste dagarna har det mesta dels varit flytt och stor stÀd i lÀgenheten som jag, F och Emelia bott i. Vi letar för fullt efter nytt just nu och vi fÄr se vart vi hamnar i slutÀndan faktiskt. Vanför vi flytta va pga hyran var tok för dyr och gick inte för oss dÄ F Àr den enda som fÄr in en inkomst och jag fÄr in penningen varje mÄnad, visst det Àr inte en dÄlig penningen jag fÄr men det gÄr inte runt. Jag mÄr inte bra men försöker vara lugn och Àta sÄ gott jag kan (tappat aptiten) men det Àr sjukt svÄrt, som idag Ät jag 1 macka och 1 lax paj och inget mer. Visst jag tar extra vitaminer till mig men de hjÀlper inte för att Emelia ska mÄ bra och fÄ bra bröstmjölk, speciellt sÄ kÀnner hon av alltid nÀr jag mÄr dÄligt eller Àr stressad. Tycker sÄ synd om henne faktiskt för detta Àr inte rÀttvist mot henne men hur ska jag kunna göra för att fÄ i mig mat och fÄ tillbaka min aptit? Dricker mycket vatten och Àr ute pÄ promenader och kÀnner varje gÄng jag vÀl har Àtit nÄgot hur magen kniper sig och gör fruktansvÀrt ont.. Ska i allafall till min barnmorska den 9 mars och dÄ ska jag prata med henne om aptiten och ifall det finns nÄgon man kan gÄ och prata med. Emelia ska till hennes lÀkare den 7 mars nu och dÄ ska hon fÄ rota vaccinet och ska prata med hennes lÀkare ang 3 mÄnaders sprutan och fÄ reda pÄ hennes vikt och lÀngd. 
 
Ska ta och sova nu för mina ögon gÄr i kors och Emelia sover som en stock redan bredvid mig. Vi ses! 

Hur det var...


Bilderna har Caroline Bergström tagit pĂ„ mig. 
FĂ„r tagga henne senare via datan dĂ„ jag hĂ„ller pĂ„ att flytta. 



En sak jag Ă€r glad över Ă€r att jag faktiskt fick möjligheten att bo utomland och lĂ€ra sig om ett nytt land och hur deras system fungerar. Att min pappa bor dĂ€r nere fĂ„r nya Bekanta att frĂ„ga mig om jag Ă€r spansk? Vilket jag ej Ă€r, jag Ă€r 75% svensk och 25% Egypt. SĂ„ nej jag Ă€ inte spansk utan svensk men har pĂ„brĂ„ frĂ„n Egypten. Nu har ni fĂ„tt svar pĂ„ den frĂ„gan. Jag vĂ€gde nĂ€r jag kom hem. Igen till Sverige 48,7 kg och ja det stĂ€mmer, jag var sĂ„ undernĂ€rd att jag t.o.m hade fĂ„tt utslag överallt i alla vek och allt hjĂ€lpte med att jag kunde fĂ„ bli mig sjĂ€lv med att prata med just en person som alltid fĂ„r mig pĂ„ bra humör och hudkrĂ€men mini derm, sĂ„ klart fick jag ju Ă€ta lĂ„ngsammare för jag spydde bara upp allt annars eller hade vĂ€rldens magont. Hade magkatarr utav all stress jag fick med jobb och hur jag mĂ„dde pĂ„ Gran Canaria men utöver allt det sĂ„ mĂ„dde jag bra. Saknade att fĂ„ pratade mamma som jag alltid kunde göra varje dag men gick inte ibland pga jag jobbade sĂ„ mycket. Jag vill i alla fall tacka Caroline för att hon fick mig att se vad arbete,svett och hur man tar ansvar pĂ„ ett helt annat sĂ€tt som jag aldrig hade gjort i Sverige innan. Det jag gjorde innan kan vi ta en annan gĂ„ng. Fick jag vĂ€lja sĂ„ skulle jag flytta till varmare bredgrader nĂ€rsom pga mina leder och för att ALLA mĂ€nniskor Ă€lskar sol och vĂ€rme. Det Ă€r inget jag kommer göra pĂ„ ett vĂ€ldigt bra tag men nĂ„gon gĂ„ng i livet sĂ„ kommer jag bo i ett varmt land igen. 

KĂ€nslor + En raket Emelia





Mammas lilla tjej vĂ€xer sĂ„ mycket! MĂ€rkte igĂ„r att hennes body i storlek 50 ca för liten och köpte ett sett med en jĂ€tte fin tröja och byxor ifrĂ„n H&M. Ni fĂ„r se senare ska ta kort pĂ„ henne. 

IgĂ„r var jag och trĂ€ffade en ny vĂ€n som heter Sanna och hon har en dotter som föddes 11 januari, 5 dagar efter Emelia sĂ„ de Ă€r jĂ€mn gamla, Sanna Ă€r i min Ă„lder och Ă€r inte ifrĂ„n Stockholm egentligen men vi umgicks i Kista centrum eftersom mannen min glömde lĂ€mna mitt kort hemma sĂ„ vi fick Ă„ka dit. Sannas dotter har ett riktigt coolt namn haha och det Ă€r mitt namn stephanie! Stephanie va planerad 2 dagar före Emelia sĂ„ lite sjukt Ă€r det. Vi ska ta och ses snart igen och dĂ„ blir det en tur i Liljeholmen bland alla andra mammor. 

Jag och mannen och Emelia ska flytta ocksĂ„ och det Ă€r vĂ€ldigt jobbigt för mig att hĂ„lla bloggen uppdaterades eftersom jag inte mĂ„r sĂ„ bra heller.. har fĂ„tt tillbaka mina mardrömmar, illamĂ„endet och magkatarren men Ă€ndĂ„ sĂ„ försöker jag kĂ€mpa med kosten för Emelias skull eftersom jag ammar henne. PĂ„ senaste kontrollen sĂ„ vĂ€gde hon 3990g och Ă€r 53,3 cm lĂ„ng sĂ„ hon vĂ€xer riktigt mycket och vi behövde inte komma pĂ„ en hel mĂ„nad för hon gĂ„r upp vĂ€rldens raket! Jag har grĂ€dde i tuttarna haha! Ska ta och byta pĂ„ henne nu och sen ska vi ta en tur med bilen mot skĂ€rholmen. 

Emelia 1 mÄnad idag


Idag blir vÄr tjej 1 mÄnad! Helt oroligt vad tiden gÄr sÄ fort.