V26 + MVC

 
En bild från min födelsedag. 
 
Jag och mannen var på MVC i onsdags och tog blodprov, vägde mig och lyssnade på hjärtat. Allt såg super bra ut och befinner mig nu i vecka 26, gick in i ny vecka idag. Jag är dock väldigt ledsen över att få byta BM för min ska sluta och jag som hade fått sån fin och bra kontakt med henne, men hon sa att den andra jag ska få är så himla trevlig också fast det återstår och ser. Jag är ändå glad att allt har gått super för mig i graviditeten förutom när jag får foglossning, dock så får jag inte så ont som andra får men ibland kan det kännas som om någon gör tusen nålar inuti mig.. Jag rör på mig väldigt ofta så det kanske beror på det och har ordentliga skor nu, eller så har det med att jag äter hälsosamt mest. Kan vara ibland då jag trycker i mig något gott. Jag är väldigt glad att jag lyckats gå upp lite i vikt nu och ska försöka hålla mig i en bra radie för varje besök hos MVC sen. 
 
Har dessutom en god nyhet och de är att mannen min klarade uppkörningen och teorin så det är minskade kommunal åk just nu, vilket är dåligt då jag gillar röra på mig men får göra det på gymmet istället, måste ändå klä mig riktigt varmt nu pga kylan är på g och jag får så extremt ont i lederna då. 
Jag jobbar dock i veckan så då brukar jag ju åka kommunalt men annars blir de ju bilen nu. Glömde dessutom berätta att jag tog bort sittdelen från vagnen och satte dit liggdelen så nu är den klar för lill tjejen förutom ett babynest.. Ligger i sängen just nu och ska strax sova tänkte jag, tröttheten har kommit tillbaka så brukar bli trött vid 7-8 tiden redan så nu är jag extremt trött! Glömde också nämna att jag har legat hemma sen i torsdags med feber, hosta, förkylning och ont i hela kroppen, vart lite bättre ikväll då jag drack te och dock bara tagit det lugnt. Hoppas att febern hat släppt till imorgon, vilket jag tror att den kommer att göra men är inte säker. Tråkigt också att mannen är iväg och jobbar natt, gillar inte att sova utan honom så har tagit hans T-shirt som jag älskar, en T-shirt från gymgrossisten. Vi får se när jag hinner med att uppdatera bloggen mera. Btw funderar på att byta bloggportal, vad tycker ni om det? 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: