Mobil blogga

 

Idag vet jag faktiskt inte vad planerna blir, haft extremt ont i kroppen och halsen så tror att jag faktiskt är på g att bli sjuk, inte ovanligt tanke på hur ofta jag blir sjuk. Bebisen mår bra tror jag, vet att jag inte lagt upp en magbild men det är för att man knappt ser någon skillnad från vecka 14. Är i vecka 17 nu och man ser lite bara att det putar ut nu men inte alls mycket, mina nära och kära berätta för mig att magen kan komma senare. Är dock lite orolig bara men om brösten fortfarande gör ont till och från så lever den, har haft så kallade små "sammandragningar"där nere som de säger att bebisen för på sig då eller att livmodern förbereder sig på en förlossning senare då den ska komma. Smått orolig blir man ju när magen inte växer, ser alla andra i Facebook grupperna i mina veckor att de har jätte fina magar och söta. Längtar ju så till min ju. 

Vi får se vad dagen kommer bestå utav, som sagt känns som om jag är på g att bli sjuk så vi får se. 

Kommentarer
» Natti

Oroa dig inte gumman för vissa kommer magen snabbt vissa inte :) sammandragningar kan komma tidigt.. Jag fick mage i vecka 6. Och sammandragningar börja vecka 10.. Och du har gått över den oroliga tiden så nu är det bara att vänta och njuta :)

Svar: tack så mycket för svaret. Jag hoppas bara att magen ska komma snart som möjligt för vill ju ha en mage som alla andra. :)
Stephanie Lindgren Redman

2015-07-30 12:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: