Ingen aptit! Hjälp

 
 
De senaste dagarna så har min app strulat så bloggar via Chrome appen jag har. De senaste dagarna har det mesta dels varit flytt och stor städ i lägenheten som jag, F och Emelia bott i. Vi letar för fullt efter nytt just nu och vi får se vart vi hamnar i slutändan faktiskt. Vanför vi flytta va pga hyran var tok för dyr och gick inte för oss då F är den enda som får in en inkomst och jag får in penningen varje månad, visst det är inte en dålig penningen jag får men det går inte runt. Jag mår inte bra men försöker vara lugn och äta så gott jag kan (tappat aptiten) men det är sjukt svårt, som idag åt jag 1 macka och 1 lax paj och inget mer. Visst jag tar extra vitaminer till mig men de hjälper inte för att Emelia ska må bra och få bra bröstmjölk, speciellt så känner hon av alltid när jag mår dåligt eller är stressad. Tycker så synd om henne faktiskt för detta är inte rättvist mot henne men hur ska jag kunna göra för att få i mig mat och få tillbaka min aptit? Dricker mycket vatten och är ute på promenader och känner varje gång jag väl har ätit något hur magen kniper sig och gör fruktansvärt ont.. Ska i allafall till min barnmorska den 9 mars och då ska jag prata med henne om aptiten och ifall det finns någon man kan gå och prata med. Emelia ska till hennes läkare den 7 mars nu och då ska hon få rota vaccinet och ska prata med hennes läkare ang 3 månaders sprutan och få reda på hennes vikt och längd. 
 
Ska ta och sova nu för mina ögon går i kors och Emelia sover som en stock redan bredvid mig. Vi ses! 

Hur det var...


Bilderna har Caroline Bergström tagit på mig. 
Får tagga henne senare via datan då jag håller på att flytta. En sak jag är glad över är att jag faktiskt fick möjligheten att bo utomland och lära sig om ett nytt land och hur deras system fungerar. Att min pappa bor där nere får nya Bekanta att fråga mig om jag är spansk? Vilket jag ej är, jag är 75% svensk och 25% Egypt. Så nej jag ä inte spansk utan svensk men har påbrå från Egypten. Nu har ni fått svar på den frågan. Jag vägde när jag kom hem. Igen till Sverige 48,7 kg och ja det stämmer, jag var så undernärd att jag t.o.m hade fått utslag överallt i alla vek och allt hjälpte med att jag kunde få bli mig själv med att prata med just en person som alltid får mig på bra humör och hudkrämen mini derm, så klart fick jag ju äta långsammare för jag spydde bara upp allt annars eller hade världens magont. Hade magkatarr utav all stress jag fick med jobb och hur jag mådde på Gran Canaria men utöver allt det så mådde jag bra. Saknade att få pratade mamma som jag alltid kunde göra varje dag men gick inte ibland pga jag jobbade så mycket. Jag vill i alla fall tacka Caroline för att hon fick mig att se vad arbete,svett och hur man tar ansvar på ett helt annat sätt som jag aldrig hade gjort i Sverige innan. Det jag gjorde innan kan vi ta en annan gång. Fick jag välja så skulle jag flytta till varmare bredgrader närsom pga mina leder och för att ALLA människor älskar sol och värme. Det är inget jag kommer göra på ett väldigt bra tag men någon gång i livet så kommer jag bo i ett varmt land igen. 

Känslor + En raket Emelia

Mammas lilla tjej växer så mycket! Märkte igår att hennes body i storlek 50 ca för liten och köpte ett sett med en jätte fin tröja och byxor ifrån H&M. Ni får se senare ska ta kort på henne. 

Igår var jag och träffade en ny vän som heter Sanna och hon har en dotter som föddes 11 januari, 5 dagar efter Emelia så de är jämn gamla, Sanna är i min ålder och är inte ifrån Stockholm egentligen men vi umgicks i Kista centrum eftersom mannen min glömde lämna mitt kort hemma så vi fick åka dit. Sannas dotter har ett riktigt coolt namn haha och det är mitt namn stephanie! Stephanie va planerad 2 dagar före Emelia så lite sjukt är det. Vi ska ta och ses snart igen och då blir det en tur i Liljeholmen bland alla andra mammor. 

Jag och mannen och Emelia ska flytta också och det är väldigt jobbigt för mig att hålla bloggen uppdaterades eftersom jag inte mår så bra heller.. har fått tillbaka mina mardrömmar, illamåendet och magkatarren men ändå så försöker jag kämpa med kosten för Emelias skull eftersom jag ammar henne. På senaste kontrollen så vägde hon 3990g och är 53,3 cm lång så hon växer riktigt mycket och vi behövde inte komma på en hel månad för hon går upp världens raket! Jag har grädde i tuttarna haha! Ska ta och byta på henne nu och sen ska vi ta en tur med bilen mot skärholmen. 

Emelia 1 månad idag


Idag blir vår tjej 1 månad! Helt oroligt vad tiden går så fort.