En varm dag

 
Just idag har det varit en riktigt varm dag, varit ute och letat ett till jobb, men svårt när en hel del har anställt tills säsongen redan. Men jag ska icke ge upp! Har knappt varit på stranden sen sommaren började, vet dock inte varför, kanske för att jag jobbade så passt mycket nu i Juli och för att jag fick en fin tattoo utav familjen. Jag ska ikväll bara ta det lugnt, äta middag, mysa och bara slappa haha. 

Lite av varje

Som sagt lite av varje hela tiden av min vardag. Jag har mycket tankar, känslor och allt är bara upp o ned just nu. Jag försöker tänka på en positiv vinkel men allt det negativa kommer upp. Jag har något som jag inte har berättat här på bloggen men tror redan det är en hel del som vet om det. Jag tänker väldigt mycket på något som hände mig för ca 2år sen nu. Den 3 Juli för två år sen så ångrade jag något enormt mycket, skulle inte tagit den där förbannade tabletten, skulle tagit mitt beslut och inte någon annans beslut. Jag vet att man inte ska ta upp gammalt hela tiden, men det är ett sätt för mig att kunna gå vidare att kunna skriva om det eller prata om det. 
Men som sagt så blir mina dagar lite av varje då, det är inte bara det jag går runt och mår skit utav, det är lite små saker med. Lite av varje helt enkelt som jag försöker bearbeta. 
 
 

Skriva av mig

 
En sak jag älskar att göra det är att skriva av mig ibland. Men när man har full rulle överallt så blir det svårt att sätta sig ned och skriva då o då. Jag mår dock bra förutom att mensvärk är det värsta som finns, den blir bara värre och värre för varje gång nu. Har haft ont i livmodern sen jag slutade med p-pillerna förra året. Och tittade att allt var ok i augusti innan jag åkte ned hit och allt var ok. Men redan förra året under julmånaden så började det igen men värkar, smärtor, samma visa igen.. Vet inte om jag ska försöka helt enkelt sluta tänka på det och ignorera det eller om jag ska kolla upp det?
 
Idag fyller Caroline år, pappa och hon är iväg och äter middag, så jag tog mig äran att ta mina små monstren haha. Har lagat en god middag, pussat på dom och diskat. Allt är klart. Bara jag som behöver hoppa in i en dusch och göra mig halft klar till jobbet. Börjar klockan 21:00 och lär sluta 3.00, mycke turister. Pappa och jag gör sällskap hem sen. Perfekt ju!? Nu ska jag ta och umgås med busungarna. 

Varför är drömmar läskiga

Vet inte vart jag ska börja egentligen. Hade en jobbig dröm för ett tag sen och jag kollade upp vad den betydde. Det stod att jag kommer antingen få veta ett dödsfall utav mina vänner eller en romantik händelse kommer ske inom kort. Det sjukaste är att en utav mina kompisar har gått bort igår och finns inte längre. Såg det redan igår och fick reda på det. Jag har inte mått så bra under dagen för att det är inte roligt att få höra sånt. Vila i frid nu gumman, vi alla andra kommer senare och då är vi alla samlade. <3 

Sol

 
 
 
Idag ska jag ta och gå ut med barnen till parken. Får se hur det kommer gå. Jag har inte så mycket att skriva egentligen men mycket har hänt på senaste veckorna men vi får se vad dagen har att erbjuda.. När pappa kommer hem osv. Jag ska gå ut med barnen nu.