What do you think?

 
Bild från förra året i somras. 
 
Här är lite saker som jag tycker är bättre och godare. Vad tycker ni? 

1. KitKat eller Twix : Twix. 
2. Mars eller Snickers: Snickers. 
3. Ballrina eller Oreo: Oreo. 
4. Chips eller Popcorn: Chips. 
5. MjölkChoklad eller MörkChoklad: MjölkChoklad. 
6. Tacos eller Fajitas: Tacos. 
7. Kebab eller Pizza: Pizza. 
8. Jordgubbar eller blåbär: Jordgubbar. 
9. Rosor eller Orkide: Orkide. 
10. Action eller Drama: Action. 
11. Blå eller Röd: Blå.  
12. Te eller ChaiTe: ChaiTe.  
13. BMW eller Audi: Audi.  
14. Regn eller Sol: Sol.  
15. Toffs eller utsläppt: Utsläppt.  
16. Mysa eller Promenad: Mysa. 
17. Bada eller Duscha: Duscha. 
18. Dag eller Natt: Dag.  
19. Cykla eller Gå: Gå.  
20. Fota eller Bli fotad: Bli fotad. 
21. House eller Tecno: House. 
22. Disney eller Pixar: Disney. 
23. Marvel eller Dn: Marvel. 
24. Städat eller Ostädat: Städat. 
25. 7Up eller Sprite: Sprite. 
26. 50 Cent eller Usher: 50 Cent. 
27. Fast and Furious eller Death Race: Fast and Furious. 
28. Sushi eller Stekt Lax: Sushi. 
29. Guld eller Silver: Silver. 
30. Spotify eller Youtube: Youtube. 
31. Skridskor eller Skidor: Skidor. 
32. Buss eller Tunnelbana: Tunnelbana. 
33. Skola eller Jobb: Jobb. 
34. Kladdkaka eller Brownie: Kladdkaka. 
35. Muffins eller Cupcake: Cupcake. 
36. Clipper eller Frigas: Clipper. 
37. Tropisk doftljus eller Vanlij doftljus: Tropisk doftljus. 
38. Jul eller Nyår: Jul.
39. Flygplan eller Bil: Bil. 
40. Hörlurar eller Högtalare: Högtalare. 
 
 

Fick med mig

 
Japp jag fick med mig en klocka och nya hörlurar, klockan kostade inte ens 50kr i svenska, den gick på 5 euro och det är ett bra pris faktiskt. Behöver dessutom en klocka på jobbet så jag kan hålla koll på tiden. Kan inte alltid fråga mina kollegor om hur mycket klockan är. Hörlurarna funkar också. Köpte dessutom något till lillasyster och lillebror, jag hoppas att dom blir glada. Nu får se vad resten av dagen har att erbjuda. 

Godmorgon

Bild lånad från weheartit.com
 
Godmorgon alla läsare! Inatt sov jag hyfsat bra men hade önskat att jag kunde sova längre, men man kan ju inte alltid sova länge. Man missar ju dagen då. Igår gick jag upp rätt så sent vilket jag inte ens ville men det slutade med att jag somnade typ 2-3 inatt, låg o vred och vände på mig hela tiden. Nog med det nu, mår annars prima skinka förutom att man är genom förkyld, hosta och smått halsont. 

Idag får vi se vad planen blir, jag funderar på att gå iväg och köpa ett par nya hörlurar för mina är sönder och det är farligt att använda hörlurarna. Så funderar på att ta en lång promenad till affärerna och köpa det. Men det jobbiga är också att om jag köper nya hörlurar, hur kommer min ekonomi se ut resten av veckan och nästa vecka. Så är lite osäker på om jag ska köpa nya hörlurar idag. Vi får se helt enkelt. 
 

Godnatt

 
 
Nu ska jag faktiskt ta och gå lägga mig. Är super trött och min hals gör fortfarande ont och snuva.. 
Är ledig imorgon från jobbet med så vi får se vad som sker för mig. Sov gott! 
 
 
 

O.B.S långt inlägg!

 
 
 
 
 
Jag har väldigt mycket funderingar om hur jag vill ha det i mitt liv, kom precis hem från en liten promenad, ville vara ute längre men orkade verkligen inte när jag är förkyld och huvudet bara hänger typ. Men har funderat en massa och tänker väldigt ofta på hur mitt liv varit, misstagen jag gjort, sårat människor och mig själv.
 
Redan år 2012 så gjorde jag något som jag absolut inte ville göra, ångrar det än i dag och har jätte svårt att sova p.g.a det och min operation jag gjorde den 25 Januari 2013. Ni har säkert läst dom inläggen från min förra blogg .
 
Men sättet för mig att kunna försöka gå vidare om det är att prata om det flera gånger, den personen jag kan göra det med just nu är min bonus mamma . Hon är den som faktiskt förstår mig till 110% när det gäller min abort jag gjorde och operationen. Visst det kanske är jobbigt att jag tar upp det flera gånger men hon har sagt att det är bara bra och att hon alltid lyssnar och ger mig stöd. Hade varit super härligt också om min bonus syster var här och jag kunde prata med henne om det men det går ju inte.
 
Jag har sån ångest att jag alltid får ont i bröstkorgen och får svårt att andas, det är jätte jobbigt. I det läget försöker jag tänka på något roligt jag varit med om eller tänka på att lugna ned mig och försöka tänka framåt men det blir så himla svårt att göra det. Jag hatar att må så här för jag tänker på det dygnet runt. Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden och ändra allt, men på ett annat sätt så önskar jag inte det, för då kanske jag inte hade varit här på den vackra ön Gran Canaria. 
 
Det jag också funderar och tänker på är att jag alltid gör en massa misstag och sårar personer i min omgivning. I december sårade jag inte bara 1 person utan betydligt fler och jag ångrar det så himla mycket. Den jag mest har ångest över är min bonus mamma, att jag sårade henne riktigt hårt och jag tänker på det varje dag, jag har bett om ursäkt antal gånger och kan fortfarande göra det för jag mår inte bra över att jag sårat en person som verkligen bryr sig om mig och öppnar sina armar för mig.
 
Om jag skulle beskriva mig just nu så skulle jag säga att jag är, grym, elak och dum. Jag tycker inte synd om mig själv men jag ångrar oerhört det jag gjort mot henne och skulle göra allt om jag kunde för att kunna få se henne med det största leendet! Jag har varit dum och elak och jag måste lära mig utav mina misstag någon gång, kan inte alltid göra samma misstag. Jag är glad över att dom ändå hjälper mig om jag behöver hjälp (fast jag ibland skulle vilja hjälpa mig själv och blir sur, men som familj så hjälper man varandra), dom hjälper mig för att dom bryr sig och hon är den som verkligen är rädd om mig. I början förstod jag inte det men nu förstår jag det och är så lycklig lottad att det i alla fall finns någon som verkligen gör det. Jag älskar dig min bonus mamma och det finns ingen som har ett så stort hjärta som du har! 


Varför jag inte har bloggat på ett tag är för att jag inte har orkat och jag har jobbat en massa. Börjat på morgonen och slutat sent på kvällen. Dessutom så har jag inte velat blogga för har inte haft något att blogga om och designen på min blogg är jag trött på. Jag har ju som sagt tänkt en hel del om hur jag vill ha mitt liv och hur jag mår också, därför har jag inte skrivit.
 
Jag kanske öppnar mig väldigt mycket nu i bloggen men jag vill bara att ni ska veta att alla människor gör misstag och det finns vissa som kan gå runt med ett leende på läpparna, men mår riktigt dåligt över saker som har hänt. Alla kan inte vara perfekta fast vi människor önskar det ibland! 

lugn dag

Foto: Jag. 
 
 
Idag har det varit rätt så lugnt här hemma, barnen blev hämtade bara för en stund sen. Imorgon så kommer bonus mormor och bonus morbrorn hit ned från Sverige. Ska bli roligt att träffa dom, har ju inte gjort det sen i somras. Jag är fortfarande kraslig men det bättrar sig. Jag kommer idag att ta barnen snabbt idag för pappa och hans fru ska åka iväg och handla en massa. :)) 

Natti natti

 
 
Detta foto tog jag för några veckor sen tror jag, kommer inte ihåg exakt. 
 
Ikväll blir det att gå lägga sig tidigt, ska upp imorgon bitti och se om jag får ett jobb där jag hört att dom behöver personal. Ska ut med hunden strax med bonus mamman och sedan blir det en dusch, sen låta John Blund ta över. Fast mina drömmar har inte varit så härliga senaste tiden, varit en hel del zombie drömmar, död drömmar och konstiga drömmar men vi får se hur denna natt blir. Natti natti! 

Älskar Banan!

 
Älskar han banan? Japp det gör han. Fick så roliga bilder på Adrian idag haha att ibland så smälter man bara. Alisha älskar också banan och det gör Adrian, jag också. Adam är mer förtjust i päron och äpple. 

Gargamel!

 
Ena sekunden så var Alisha helt lugn och i andra så skrek hon "Gargamel"! hahahha, jag skrattade en del och frågade henne sen hur Gargamel var och varför hon härmade honom. Då sa hon att han gör så när han blir arg haha. Gullunge! 

Röra mig

 
Ska ta mig ut strax, ska bara skriva detta inlägg sen så går jag ut och rör mig runt överallt. Ska leta ställen där jag kan tänkas jobba osv.. Får se närjag kommer hem igen. Hoppas ni kommer ha en bra dag, här verkar det som om det kommer li ett varmt väder. Ska röra mig nu, ses. ( Av någon anledning så kan jag inte lägga upp en bild, så ni får klara er utan). 

Promenad

 
 
 
På eftermiddagen idag så gick jag och Adam ut på en promenad, jag tog med mig kameran då och tänkte fota lite. fick en hel del bra bilder som jag blev nöjd med. Jag mår bra och här är det varmt om dagarna nu. Så varmt att man faktiskt kan lägga sig en hel dag på stranden. Just nu så är pappa och bonus mamman på sjukhuset med Adam (inget allvarligt), ska kolla om han är på g att få öroninflamation. Så jag är hemma med Alisha som ligger i sängen redan och Adrian också. 

Från paraden

 
Foto: jag.
 

Sjuklingar och Parad.

Foto: Jag. 
 
 
Jag var igår och kollade på när det var en parad och det var riktigt roligt att se. Var massa andra saker också som barn kunde göra. Men som sagt så börjar Adrian bli frisk men då kommer en annan och blir sjuk nu, Adam grät igår/inatt för att han hade ont i öronen, hoppas att ingen annan blir sjuk nu.. Jag kommer lägga upp någon bild från paraden men det blir senare. 
 
 

2014

 
 
Jag har en hel del krav på mig själv som jag vill göra innan detta år är slut också. Jag har en massa mål för 365 dagar vilket jag måste lyckas med. Ska lyckas åka till USA innan detta år är slut, åka till Sverige 2 gånger innan detta år är slut. Jag ska ha jobb och helst 2 olika jobb och vara fast anställd. Ska börja träna regelbundet och börja äta mer hälsosamt, det vill säga inge chips, godis osv. Jag ska kunna få ned vissa utav mina vänner. Ska kunna vara i Svrige i sommar någon gång och jobba. Vill jobba innan detta år är slut i USA eller på Mallorca, St.Tropez eller Ibiza. Har en massa krav på mig själv.. Får se om något utav dessa krav/mål görs. Wish me luck! 

Ingen rubrik.

Just nu så får jag låna min pappas gamla bärbara data att vara inne på. Jätte snällt utav honom. Om dagarna sker nästan ingenting om jag ska vara ärlig, små syskonen har varit sjuka så vi har knappt inte gjort något.. Själv mår jag sådär men försöker bli bättre. Vet inte heller vad jag ska skriva om här i bloggen, har typ fått bloggtorka. Jag har det varmt här nere skulle ni kunna säga om ni var här. Jag tycker att det är blåsigt och kallt vissa dagar och andra varma. Nyår firades bra det med. Har tyvärr ingen bild till er så ni får nöja er med text så länge.