Jobb, jobb & jobb.

 
 
 
Som sagt sĂ„ jobbar jag ju en hel del just nu. Har nĂ€stan ingen tid för mig eller min familj, sĂ„ mycket jobbar jag. Är hemma pĂ„ morgonen nĂ„gon timma sedan sĂ„ sticker jag ivĂ€g till jobbet. Kommer hem pĂ„ eftermiddagen och Ă€r hemma 1timma det med typ, sedan tillbaka till jobbet under kvĂ€llen. Jag jobbar pĂ„ ett hotell som entertianment (underhĂ„llare) sĂ„ det Ă€r mycket hela tiden, underhĂ„lla gĂ€sterna och shower osv. DĂ€rför kan jag inte blogga hela tiden, men jag förasöker blogga sĂ„ mycket jag kan. 

Är ledig idag men kĂ€nner att jag faktiskt vill bara ta det lugnt, Ă€r seg i huvudet och förkylningen sitter kvar, har svĂ„rt att sova om nĂ€tterna pga det och stress hela tiden. SĂ„ idag ska jag bara ta det lugnt. TĂ€nkte snart gĂ„ ivĂ€g och köpa lite choklad, Ă€r socker beroende sĂ„ mĂ„ste fĂ„ mig nĂ„got med socker typ varje dag. Det dĂ€r jobbiga suget efter socker Ă€r riktigt jobbigt. Hur slutar man med sockret och fĂ„ bort socker suget, nĂ„gra tips? 

Förkyld

 
Bild tagen ifrÄn min instagram. 
 
 
Nu hostar jag, Àr jÀtte snuvig och önskar att det sluta nu! Jag mÄr annars super men Àr sÄ slut körd varje dag frÄn jobbet, men fÄr helt enkelt kÀmpa pÄ! FÄr se hur resten av min vecka ser ut pÄ jobbet om vilka dagar jag kommer vara ledig. Nu mÄste jag i alla fall rulla ivÀg mot jobbet. 

Drömmar som kÀnns sÄ verkligt

 
Foto: Har tagit dessa foton i mitt rum. 
 
Nu kommer vi till det dÀr med drömmar igen.
 
Drömde om att jag letade efter nÄgot och sedan sÄg jag en massa drömfÄngare som jag blev jÀtte intresserad utav, dÀrefter sÄ slÀppte jag det och gick vidare istÀllet. Kom in i ett stall och satt sedan pÄ en brun hÀst och försökte tyggla den, hÀsten var alltsÄ inte tamm. Försökte fÄ den att bli tamm sÄ man kunde rida pÄ den, jag satt sjÀlv pÄ den hÀsten och försökte fÄ den tamm. Det gick till slut och helt plötsligt börjar jag grÄta och pussar den dÀr hÀsten i ansiktet. LÀmnade hÀsten till en fin kille och sedan satte jag pÄ mig ett par vanliga skor och gick sedan ut. SÄg att det var ljus ute men kunde inte se vart jag befann mig. DÀr vakna jag. 
 

Tycker det Àr sÄ skumt att drömma men tror verkligen pÄ drömmar ocksÄ. SÄ efter jag har drömt och vaknat upp sÄ försöker jag skriva ned exakt hur drömmen var och sedan kunna ta reda pÄ vad den handlar om. Mest av drömmen jag hade, idag handlade om den bruna hÀsten som jag försökte fÄ tamm hela tiden.. Vet inte om det Àr jag som Àr konstig och har konstiga drömmar men Àr verkligen intresserad av mina drömmar & varför vi drömmer.