Åka bort..

Jag kan inte lĂ€gga upp nĂ„gon bild ifrĂ„n min platta och jag vet inte varför.. Men till saken nu i alla fall, jag kĂ€nner att jag typ bara vill Ă„ka bort i 1vecka och bara ta det lugnt och slĂ€ppa allt för en gĂ„ng skull.. Har fĂ„tt sĂ„ dĂ„liga svar och just nu Ă€r det en tid i mitt liv som Ă€r riktigt jobbigt men har inget med mitt förhĂ„llande att göra.  Jag mĂ„r lite sĂ„dĂ€r, ena dagen sĂ„ försöker jag tĂ€nka pĂ„ annat och sen kommer allt pĂ„ en och samma gĂ„ng, allt Ă€r pĂ„ vĂ€g att rasa men min fĂ€stman fĂ„r mig att försöka tĂ€nka kan pĂ„ annat hela tiden och tĂ€nka positivt men Ă€r sĂ„ extremt svĂ„rt! SĂ„ helst skulle jag vilja Ă„ka bort nu i 1vecka och bara befinna mig pĂ„ ett hotell med pool och ett rum som Ă€r lugnt och bara fĂ„ tillbaka min energi och allt.. Det Ă€r sĂ„ extremt mycket sĂ„ jag kan inte skriva allt, hade blivit ett alldeless för lĂ„ngt inlĂ€gg dĂ„. 
Ska ta och försöka sova nu fast lilltjejen Ă€r extremt aktiv just nu. 

SĂ„ glad!!Bild ifrĂ„n min instagram (steffiies). 

Äntligen har jag fĂ„tt min vagn som jag alltid velat ha! Det Ă€r en svart bugaboo buffalo och liggdelen ska vi sĂ€tta fast senare haha, men Ă€r sĂ„ himla glad! Älskar bokstavligt talat min fĂ€stman som gjort detta. Dels för att han ocksĂ„ vill ha en sĂ€kerhets vagn som Ă€r sĂ€ker i 100 tals lĂ€nder! Nu ska jag ta och Ă€ta strax med Ă€lsklingen som dessutom  klarat uppkörningen idag. 

Jobb + foglossning som heter duga.


En gammal bild ifrÄn somras.
Just nu sitter jag pĂ„ tunnelbanan pĂ„ vĂ€g in till jobbet pĂ„ Östermalm och har vĂ€rldens foglossning som har brĂ„kat med mig sen inatt. Blir galen för vill inte ha sĂ„hĂ€r ont och dessutom sĂ„ Ă„kte man pĂ„ halsbrĂ€nna som vĂ€grade sluta igĂ„r ocksĂ„. Är pĂ„ vĂ€g att bli sjuk igen tror jag men ska försöka göra mitt bĂ€sta för att inte bli det. Jobbar massor just nu och kommer börja jobba kvĂ€ll ocksĂ„ sa chefen till mig, sĂ„ det ska bli kul. Har fortfarande inte kollat synen haha men mĂ„ste ta tag i det nu sĂ„ ska försöka boka in en tid denna vecka och bestĂ€lla glasögon för den har blivit för dĂ„lig! Jag hoppas bara att detta inte fortsĂ€tter med vĂ€rkarna med foglossningen för imorse kunde jag knappt sĂ€tta mig upp i sĂ€ngen. Vill inte bara vara hemma och ha trĂ„kigt o leva pĂ„ graviditets penning utan jobba och ha nĂ„got att göra, man mĂ„ste dock söka om det 90 dagar BF sĂ„ vi fĂ„r hĂ„lla tummarna. MĂ„ste ta och titta upp nu annars lĂ€r det bli en pizza pĂ„ tunnelbanan.. 

Mycket som hÀnt + Panik


Som sagt sĂ„ har de hĂ€nt mycket pĂ„ senaste tiden, gick in i vecka 24 i fredags och kommer gĂ„ in i vecka 25 pĂ„ fredag denna vecka. Det Ă€r inte lĂ„ngt kvar nu tills dottern vĂ„r kommer. Magen syns mycket mer nu vilket Ă€r riktigt roligt och fin upplevelse, mannen Ă€lskar att se magen vĂ€xa och kĂ€nna henne sparka, dock sĂ„ har vi nu börjat se nĂ€r hon sparkar pĂ„ utsidan av magen. Jag tycker jag Ă€r jĂ€tte tjock men det tycker ingen annan haha, jag har trĂ€nat dĂ„ o dĂ„ och ska försöka trĂ€na denna vecka mycket haha. Har faktiskt Ă€lskat att gĂ„/powerwalka pĂ„ bandet pĂ„ gymmet och kört styrke trĂ€ning. Men ska jobba imorgon, onsdag och pĂ„ torsdag. Min bĂ€sta vĂ€n steffi ska flytta ifrĂ„n Stockholm sĂ„ det Ă€r jag jĂ€tte ledsen över men vi kommer ses pĂ„ helgerna i alla fall. SĂ„ kommer trĂ€ffa henne innan hon flyttar nu. Allt börjar falla pĂ„ plats iallafall nu men vi fĂ„r se helt enkelt om det blir sĂ„ nu.. lite orolig och mĂ„r dĂ„ligt och dessutom sĂ„ Ă€r stressad och har panik igen, mycket som mĂ„ste fixas fortfarande.. vi fĂ„r se hur allt blir helt enkelt. Annars blir det ocksĂ„ sĂ„ att vi flyttar ifrĂ„n Stockholm, tyvĂ€rr. Nu ska jag ta det lugnt och titta pĂ„ lite TV och sedan ta ett bad faktiskt.