What do you think?

 
Bild frÄn förra Äret i somras. 
 
HÀr Àr lite saker som jag tycker Àr bÀttre och godare. Vad tycker ni? 

1. KitKat eller Twix : Twix. 
2. Mars eller Snickers: Snickers. 
3. Ballrina eller Oreo: Oreo. 
4. Chips eller Popcorn: Chips. 
5. MjölkChoklad eller MörkChoklad: MjölkChoklad. 
6. Tacos eller Fajitas: Tacos. 
7. Kebab eller Pizza: Pizza. 
8. Jordgubbar eller blÄbÀr: Jordgubbar. 
9. Rosor eller Orkide: Orkide. 
10. Action eller Drama: Action. 
11. BlÄ eller Röd: BlÄ.  
12. Te eller ChaiTe: ChaiTe.  
13. BMW eller Audi: Audi.  
14. Regn eller Sol: Sol.  
15. Toffs eller utslÀppt: UtslÀppt.  
16. Mysa eller Promenad: Mysa. 
17. Bada eller Duscha: Duscha. 
18. Dag eller Natt: Dag.  
19. Cykla eller GÄ: GÄ.  
20. Fota eller Bli fotad: Bli fotad. 
21. House eller Tecno: House. 
22. Disney eller Pixar: Disney. 
23. Marvel eller Dn: Marvel. 
24. StÀdat eller OstÀdat: StÀdat. 
25. 7Up eller Sprite: Sprite. 
26. 50 Cent eller Usher: 50 Cent. 
27. Fast and Furious eller Death Race: Fast and Furious. 
28. Sushi eller Stekt Lax: Sushi. 
29. Guld eller Silver: Silver. 
30. Spotify eller Youtube: Youtube. 
31. Skridskor eller Skidor: Skidor. 
32. Buss eller Tunnelbana: Tunnelbana. 
33. Skola eller Jobb: Jobb. 
34. Kladdkaka eller Brownie: Kladdkaka. 
35. Muffins eller Cupcake: Cupcake. 
36. Clipper eller Frigas: Clipper. 
37. Tropisk doftljus eller Vanlij doftljus: Tropisk doftljus. 
38. Jul eller NyÄr: Jul.
39. Flygplan eller Bil: Bil. 
40. Hörlurar eller Högtalare: Högtalare. 
 
 

Fick med mig

 
Japp jag fick med mig en klocka och nya hörlurar, klockan kostade inte ens 50kr i svenska, den gick pÄ 5 euro och det Àr ett bra pris faktiskt. Behöver dessutom en klocka pÄ jobbet sÄ jag kan hÄlla koll pÄ tiden. Kan inte alltid frÄga mina kollegor om hur mycket klockan Àr. Hörlurarna funkar ocksÄ. Köpte dessutom nÄgot till lillasyster och lillebror, jag hoppas att dom blir glada. Nu fÄr se vad resten av dagen har att erbjuda. 

Godmorgon

Bild lÄnad frÄn weheartit.com
 
Godmorgon alla lÀsare! Inatt sov jag hyfsat bra men hade önskat att jag kunde sova lÀngre, men man kan ju inte alltid sova lÀnge. Man missar ju dagen dÄ. IgÄr gick jag upp rÀtt sÄ sent vilket jag inte ens ville men det slutade med att jag somnade typ 2-3 inatt, lÄg o vred och vÀnde pÄ mig hela tiden. Nog med det nu, mÄr annars prima skinka förutom att man Àr genom förkyld, hosta och smÄtt halsont. 

Idag fÄr vi se vad planen blir, jag funderar pÄ att gÄ ivÀg och köpa ett par nya hörlurar för mina Àr sönder och det Àr farligt att anvÀnda hörlurarna. SÄ funderar pÄ att ta en lÄng promenad till affÀrerna och köpa det. Men det jobbiga Àr ocksÄ att om jag köper nya hörlurar, hur kommer min ekonomi se ut resten av veckan och nÀsta vecka. SÄ Àr lite osÀker pÄ om jag ska köpa nya hörlurar idag. Vi fÄr se helt enkelt. 
 

Godnatt

 
 
Nu ska jag faktiskt ta och gĂ„ lĂ€gga mig. Är super trött och min hals gör fortfarande ont och snuva.. 
Är ledig imorgon frĂ„n jobbet med sĂ„ vi fĂ„r se vad som sker för mig. Sov gott! 
 
 
 

O.B.S lÄngt inlÀgg!

 
 
 
 
 
Jag har vÀldigt mycket funderingar om hur jag vill ha det i mitt liv, kom precis hem frÄn en liten promenad, ville vara ute lÀngre men orkade verkligen inte nÀr jag Àr förkyld och huvudet bara hÀnger typ. Men har funderat en massa och tÀnker vÀldigt ofta pÄ hur mitt liv varit, misstagen jag gjort, sÄrat mÀnniskor och mig sjÀlv.
 
Redan Är 2012 sÄ gjorde jag nÄgot som jag absolut inte ville göra, Ängrar det Àn i dag och har jÀtte svÄrt att sova p.g.a det och min operation jag gjorde den 25 Januari 2013. Ni har sÀkert lÀst dom inlÀggen frÄn min förra blogg .
 
Men sÀttet för mig att kunna försöka gÄ vidare om det Àr att prata om det flera gÄnger, den personen jag kan göra det med just nu Àr min bonus mamma . Hon Àr den som faktiskt förstÄr mig till 110% nÀr det gÀller min abort jag gjorde och operationen. Visst det kanske Àr jobbigt att jag tar upp det flera gÄnger men hon har sagt att det Àr bara bra och att hon alltid lyssnar och ger mig stöd. Hade varit super hÀrligt ocksÄ om min bonus syster var hÀr och jag kunde prata med henne om det men det gÄr ju inte.
 
Jag har sÄn Ängest att jag alltid fÄr ont i bröstkorgen och fÄr svÄrt att andas, det Àr jÀtte jobbigt. I det lÀget försöker jag tÀnka pÄ nÄgot roligt jag varit med om eller tÀnka pÄ att lugna ned mig och försöka tÀnka framÄt men det blir sÄ himla svÄrt att göra det. Jag hatar att mÄ sÄ hÀr för jag tÀnker pÄ det dygnet runt. Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden och Àndra allt, men pÄ ett annat sÀtt sÄ önskar jag inte det, för dÄ kanske jag inte hade varit hÀr pÄ den vackra ön Gran Canaria. 
 
Det jag ocksÄ funderar och tÀnker pÄ Àr att jag alltid gör en massa misstag och sÄrar personer i min omgivning. I december sÄrade jag inte bara 1 person utan betydligt fler och jag Ängrar det sÄ himla mycket. Den jag mest har Ängest över Àr min bonus mamma, att jag sÄrade henne riktigt hÄrt och jag tÀnker pÄ det varje dag, jag har bett om ursÀkt antal gÄnger och kan fortfarande göra det för jag mÄr inte bra över att jag sÄrat en person som verkligen bryr sig om mig och öppnar sina armar för mig.
 
Om jag skulle beskriva mig just nu sÄ skulle jag sÀga att jag Àr, grym, elak och dum. Jag tycker inte synd om mig sjÀlv men jag Ängrar oerhört det jag gjort mot henne och skulle göra allt om jag kunde för att kunna fÄ se henne med det största leendet! Jag har varit dum och elak och jag mÄste lÀra mig utav mina misstag nÄgon gÄng, kan inte alltid göra samma misstag. Jag Àr glad över att dom ÀndÄ hjÀlper mig om jag behöver hjÀlp (fast jag ibland skulle vilja hjÀlpa mig sjÀlv och blir sur, men som familj sÄ hjÀlper man varandra), dom hjÀlper mig för att dom bryr sig och hon Àr den som verkligen Àr rÀdd om mig. I början förstod jag inte det men nu förstÄr jag det och Àr sÄ lycklig lottad att det i alla fall finns nÄgon som verkligen gör det. Jag Àlskar dig min bonus mamma och det finns ingen som har ett sÄ stort hjÀrta som du har! 


Varför jag inte har bloggat pÄ ett tag Àr för att jag inte har orkat och jag har jobbat en massa. Börjat pÄ morgonen och slutat sent pÄ kvÀllen. Dessutom sÄ har jag inte velat blogga för har inte haft nÄgot att blogga om och designen pÄ min blogg Àr jag trött pÄ. Jag har ju som sagt tÀnkt en hel del om hur jag vill ha mitt liv och hur jag mÄr ocksÄ, dÀrför har jag inte skrivit.
 
Jag kanske öppnar mig vÀldigt mycket nu i bloggen men jag vill bara att ni ska veta att alla mÀnniskor gör misstag och det finns vissa som kan gÄ runt med ett leende pÄ lÀpparna, men mÄr riktigt dÄligt över saker som har hÀnt. Alla kan inte vara perfekta fast vi mÀnniskor önskar det ibland! 

lugn dag

Foto: Jag. 
 
 
Idag har det varit rÀtt sÄ lugnt hÀr hemma, barnen blev hÀmtade bara för en stund sen. Imorgon sÄ kommer bonus mormor och bonus morbrorn hit ned frÄn Sverige. Ska bli roligt att trÀffa dom, har ju inte gjort det sen i somras. Jag Àr fortfarande kraslig men det bÀttrar sig. Jag kommer idag att ta barnen snabbt idag för pappa och hans fru ska Äka ivÀg och handla en massa. :)) 

Natti natti

 
 
Detta foto tog jag för nÄgra veckor sen tror jag, kommer inte ihÄg exakt. 
 
IkvÀll blir det att gÄ lÀgga sig tidigt, ska upp imorgon bitti och se om jag fÄr ett jobb dÀr jag hört att dom behöver personal. Ska ut med hunden strax med bonus mamman och sedan blir det en dusch, sen lÄta John Blund ta över. Fast mina drömmar har inte varit sÄ hÀrliga senaste tiden, varit en hel del zombie drömmar, död drömmar och konstiga drömmar men vi fÄr se hur denna natt blir. Natti natti! 

Älskar Banan!

 
Älskar han banan? Japp det gör han. Fick sĂ„ roliga bilder pĂ„ Adrian idag haha att ibland sĂ„ smĂ€lter man bara. Alisha Ă€lskar ocksĂ„ banan och det gör Adrian, jag ocksĂ„. Adam Ă€r mer förtjust i pĂ€ron och Ă€pple. 

Gargamel!

 
Ena sekunden sÄ var Alisha helt lugn och i andra sÄ skrek hon "Gargamel"! hahahha, jag skrattade en del och frÄgade henne sen hur Gargamel var och varför hon hÀrmade honom. DÄ sa hon att han gör sÄ nÀr han blir arg haha. Gullunge! 

Röra mig

 
Ska ta mig ut strax, ska bara skriva detta inlÀgg sen sÄ gÄr jag ut och rör mig runt överallt. Ska leta stÀllen dÀr jag kan tÀnkas jobba osv.. FÄr se nÀrjag kommer hem igen. Hoppas ni kommer ha en bra dag, hÀr verkar det som om det kommer li ett varmt vÀder. Ska röra mig nu, ses. ( Av nÄgon anledning sÄ kan jag inte lÀgga upp en bild, sÄ ni fÄr klara er utan). 

Promenad

 
 
 
PÄ eftermiddagen idag sÄ gick jag och Adam ut pÄ en promenad, jag tog med mig kameran dÄ och tÀnkte fota lite. fick en hel del bra bilder som jag blev nöjd med. Jag mÄr bra och hÀr Àr det varmt om dagarna nu. SÄ varmt att man faktiskt kan lÀgga sig en hel dag pÄ stranden. Just nu sÄ Àr pappa och bonus mamman pÄ sjukhuset med Adam (inget allvarligt), ska kolla om han Àr pÄ g att fÄ öroninflamation. SÄ jag Àr hemma med Alisha som ligger i sÀngen redan och Adrian ocksÄ. 

FrÄn paraden

 
Foto: jag.
 

Sjuklingar och Parad.

Foto: Jag. 
 
 
Jag var igÄr och kollade pÄ nÀr det var en parad och det var riktigt roligt att se. Var massa andra saker ocksÄ som barn kunde göra. Men som sagt sÄ börjar Adrian bli frisk men dÄ kommer en annan och blir sjuk nu, Adam grÀt igÄr/inatt för att han hade ont i öronen, hoppas att ingen annan blir sjuk nu.. Jag kommer lÀgga upp nÄgon bild frÄn paraden men det blir senare. 
 
 

2014

 
 
Jag har en hel del krav pÄ mig sjÀlv som jag vill göra innan detta Är Àr slut ocksÄ. Jag har en massa mÄl för 365 dagar vilket jag mÄste lyckas med. Ska lyckas Äka till USA innan detta Är Àr slut, Äka till Sverige 2 gÄnger innan detta Är Àr slut. Jag ska ha jobb och helst 2 olika jobb och vara fast anstÀlld. Ska börja trÀna regelbundet och börja Àta mer hÀlsosamt, det vill sÀga inge chips, godis osv. Jag ska kunna fÄ ned vissa utav mina vÀnner. Ska kunna vara i Svrige i sommar nÄgon gÄng och jobba. Vill jobba innan detta Är Àr slut i USA eller pÄ Mallorca, St.Tropez eller Ibiza. Har en massa krav pÄ mig sjÀlv.. FÄr se om nÄgot utav dessa krav/mÄl görs. Wish me luck! 

Ingen rubrik.

Just nu sÄ fÄr jag lÄna min pappas gamla bÀrbara data att vara inne pÄ. JÀtte snÀllt utav honom. Om dagarna sker nÀstan ingenting om jag ska vara Àrlig, smÄ syskonen har varit sjuka sÄ vi har knappt inte gjort nÄgot.. SjÀlv mÄr jag sÄdÀr men försöker bli bÀttre. Vet inte heller vad jag ska skriva om hÀr i bloggen, har typ fÄtt bloggtorka. Jag har det varmt hÀr nere skulle ni kunna sÀga om ni var hÀr. Jag tycker att det Àr blÄsigt och kallt vissa dagar och andra varma. NyÄr firades bra det med. Har tyvÀrr ingen bild till er sÄ ni fÄr nöja er med text sÄ lÀnge.