Hur det var...


Bilderna har Caroline Bergström tagit pĂ„ mig. 
FĂ„r tagga henne senare via datan dĂ„ jag hĂ„ller pĂ„ att flytta. En sak jag Ă€r glad över Ă€r att jag faktiskt fick möjligheten att bo utomland och lĂ€ra sig om ett nytt land och hur deras system fungerar. Att min pappa bor dĂ€r nere fĂ„r nya Bekanta att frĂ„ga mig om jag Ă€r spansk? Vilket jag ej Ă€r, jag Ă€r 75% svensk och 25% Egypt. SĂ„ nej jag Ă€ inte spansk utan svensk men har pĂ„brĂ„ frĂ„n Egypten. Nu har ni fĂ„tt svar pĂ„ den frĂ„gan. Jag vĂ€gde nĂ€r jag kom hem. Igen till Sverige 48,7 kg och ja det stĂ€mmer, jag var sĂ„ undernĂ€rd att jag t.o.m hade fĂ„tt utslag överallt i alla vek och allt hjĂ€lpte med att jag kunde fĂ„ bli mig sjĂ€lv med att prata med just en person som alltid fĂ„r mig pĂ„ bra humör och hudkrĂ€men mini derm, sĂ„ klart fick jag ju Ă€ta lĂ„ngsammare för jag spydde bara upp allt annars eller hade vĂ€rldens magont. Hade magkatarr utav all stress jag fick med jobb och hur jag mĂ„dde pĂ„ Gran Canaria men utöver allt det sĂ„ mĂ„dde jag bra. Saknade att fĂ„ pratade mamma som jag alltid kunde göra varje dag men gick inte ibland pga jag jobbade sĂ„ mycket. Jag vill i alla fall tacka Caroline för att hon fick mig att se vad arbete,svett och hur man tar ansvar pĂ„ ett helt annat sĂ€tt som jag aldrig hade gjort i Sverige innan. Det jag gjorde innan kan vi ta en annan gĂ„ng. Fick jag vĂ€lja sĂ„ skulle jag flytta till varmare bredgrader nĂ€rsom pga mina leder och för att ALLA mĂ€nniskor Ă€lskar sol och vĂ€rme. Det Ă€r inget jag kommer göra pĂ„ ett vĂ€ldigt bra tag men nĂ„gon gĂ„ng i livet sĂ„ kommer jag bo i ett varmt land igen. 

Kommentarer
» Anonym

VadÄ kom du tillbaka till Sverige undernÀrd? Vafan gav inte din pappa och hans tjej dej mat eller?!! FörstÄr att du behövde komma hem igen dÄ, vilka mÀnniskor.

Svar: Jo jag fick mat nÀr jag vÀl bodde hos honom haha. men jag flyttade ifrÄn dom och dÄ tÀnkte jag aldrig pÄ att Àta faktiskt och drack för det mesta alkohol och sket i att Àta.. Jag fick mat pÄ bordet utav pappas tjej varje dag men ibland hann jag inte Àta för att dra ivÀg pÄ det andra jobbet. och jag gick en hel del dÀr nere pga vÀdret och man gÄr vÀldigt mycket dÀr nere sÄ dÄ brÀnner man mycket :) SÄ jo jag fick mat nÀr jag bodde hos min pappa.
Stephanie Lindgren Redman

2016-02-23 21:43:46
» M

Hittade hennes blogg som du hade lagt lÀnk till förut gjorde dom dig undernÀrd borde dom fan inte fÄ ha kvar sina barn. AnmÀl

Svar: För andra gÄngen!!!! de gjorde inte mig undernÀrd! det va jag sjÀlv som gjorde det nÀr jag flyttade ifrÄn dom till nÄgon annanstans pÄ Gran Canaria dÄ jag inte Ät och drack mest alkohol ist dÄ!!! De gav mig mat varje dag! De har underbara barn & jag har fina smÄ syskon sÄ om du ska tycka illa om de sÄ kan du sluta lÀsa och lÀgga ned din energi pÄ detta - den anonyma! kom fram istÀllet och sÀg vem du Àr istÀllet för att skriva anonymt.
Stephanie Lindgren Redman

2016-02-23 21:53:57

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: