Känslor + En raket Emelia

Mammas lilla tjej växer så mycket! Märkte igår att hennes body i storlek 50 ca för liten och köpte ett sett med en jätte fin tröja och byxor ifrån H&M. Ni får se senare ska ta kort på henne. 

Igår var jag och träffade en ny vän som heter Sanna och hon har en dotter som föddes 11 januari, 5 dagar efter Emelia så de är jämn gamla, Sanna är i min ålder och är inte ifrån Stockholm egentligen men vi umgicks i Kista centrum eftersom mannen min glömde lämna mitt kort hemma så vi fick åka dit. Sannas dotter har ett riktigt coolt namn haha och det är mitt namn stephanie! Stephanie va planerad 2 dagar före Emelia så lite sjukt är det. Vi ska ta och ses snart igen och då blir det en tur i Liljeholmen bland alla andra mammor. 

Jag och mannen och Emelia ska flytta också och det är väldigt jobbigt för mig att hålla bloggen uppdaterades eftersom jag inte mår så bra heller.. har fått tillbaka mina mardrömmar, illamåendet och magkatarren men ändå så försöker jag kämpa med kosten för Emelias skull eftersom jag ammar henne. På senaste kontrollen så vägde hon 3990g och är 53,3 cm lång så hon växer riktigt mycket och vi behövde inte komma på en hel månad för hon går upp världens raket! Jag har grädde i tuttarna haha! Ska ta och byta på henne nu och sen ska vi ta en tur med bilen mot skärholmen. 

Kommentarer
» A

Kul att du uppdaterar bloggen igen hjärtat! Saknar dig! Älskar dig gumman /A

2016-02-20 21:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: