Mammas tjej är tidig!Först och främst så har Emelia ett smultron märke under hackande precis på halsen som jag alltid måste göra rent pga ej blödningar osv men när jag skulle göra rent på halsen så hade det börja blöda lite men de var pyttelite blod haha. Ska iallafall ringa hennes läkare imorgon och rådfråga henne om vad jags ska göra eller om jag ska komma in för en titt på den. Det är så svårt också att göra rent pga hon har världens dubbel haka. 


Idag skulle vi ha åkt iväg men vart avbokat pga Emelia fick feber och va på jätte dåligt humör, hon har börjat dregla enormt mycket och håller på massor med att "bita" på händerna. Hon är faktiskt på väg att få två tänder redan och det är ju positivt, hon har varit så tidig med så enormt mycket grejer som borde komma runt 4 mån. Hon är lika stark i nacken som de borde vara vid 4-5 mån åldern, hon är enormt stark i benen också, vägrar att sitta ned och vill stå upp hela tiden! Enligt hennes barnläkare så har hon också sagt att Emelia är väldigt tidig i utvecklingen och det är bara positivt. Hon somnar hela tiden på kvällen vid 8-9 tiden och måste alltid lyssna på Mozart ( Ave Maria ) och sover fram till kl 2 och vill ha mera mat då. Hon lyssnar bara på rock och för det mesta låtar ifrån James Brown, Marvin Gaye, Ray Charles, Michael Jackson, Queens och Deep House. Men den hon älskar mest är Alexandra när hon sjunger för henne. Hon använder också oftast vänster hand och suger på vänster tumme, så vi får se vad nästa steg är. Är väldigt stolt över att hon är tidig i utvecklingen. 

Ska ta och umgås med Alexandra lite nu och hjälpa henne redigera Youtube klipp på oss som kommer komma upp på hennes och Miccans kanal.. 

Vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: