Vecka 14.

 

 
 
 
Vet inte om man ser så himla mycket att jag har fått en mage ännu men det tycker jag att jag har fått lite, märker det när jag inte ens kan ha min agamla jeans och byxor. Frustrerande, får alltid köpa nytt. Köpte ett par jeans shorts häromdagen i storlek 40! Undra hur stor jag kommer bli egentligen. Har gått upp som mest på höfterna, rumpan och runt magen nertill. Men vi får se med tiden hur jag kommer se ut. Kommer börja lägga upp bilder på hur jag ser ut efter veckovis. Börjar tyvärr lite senare än andra med vecka 14 men tror inte att det gör så mycket. 
Vi har UL den 14 Augusti så det kommer bli spännande och det är första gången då. Har redan varit och träffat BM och tagit prover och prata om BF och en hel del mer. Vårat knyte är beräknad att komma den 10 Januari 2016, men vi får se efter första UL om det fortfarande blir 10 januari. Det kan ju hoppa lite också. 
 
Riktigt tråkigt väder här i Stockholm idag med ösregn och kyla, ska bara ta det lugnt men också gå iväg och köpa en present till min systers dotter som fyller år imorgon. Ska ta och äta lite lunch nu sedan göra mig i ordning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: