STRESSGud va mycket stress jag har just nu, vilket inte är bra just nu.. Jag har så extremt mycket att göra imorgon och hinna med! Vi ska överallt imorgon, dessutom hinna tvätta kl 19.00 och allt börjar redan från klockan 7.30 imorgon, banken ska vi till, de sista julklapparna, handla mat, Ikea en snabbis, hinna hem så fästmannens mamma kan komma över med den maten hon vill ha här på julafton, mannen ska träna, hinna äta, klä granen med mannen, hämta grejer hos någon och lämna bilen till mor min får mannen göra för jag måste vara hemma när tvätt tiden startat, slå in julklapparna och sen sova! Det är en hel del grejer som måste göras helt enkelt, juste ska hämta ut ett paket här i affären också innan dom stänger klockan 20.00. 

Julafton ska jag börja städa direkt efter frukosten, dammsuga, skura golven, städa badrummet, sov rummet och i köket. Sedan själv ta en dusch och fixa sig. Mamma, pappa Pelle och Alex kommer vid 12:30 - 13:00 och mamma har en massa mat med sig också. 

Så ni kan ju förstå min stress jag har, är så stressad att jag har en jätte jobbig halsbränna som verkligen bränner i matstrupen men tror också min magkatarr är på g tillbaka, känner igen symtomerna. Önska mig lycka till imorgon och på julen! 


Kommer ej blogga under dessa två dagar så God Jul på er! Kanske slänger upp en jul bild på Julen om jag hinner! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: