Sjuk



Nu Ă€r jag verkligen sĂ€ng liggandes, orkar knappt röra mig ens. Är helt ned förkyld, vĂ€rldens hosta och huvudvĂ€rk samt ont i öronen. Inte bara det utan jag har vĂ€rkar ocksĂ„ o har haft det hela natten, tur som sĂ„ Ă€r dom pĂ„ g att sluta nu. Kommer ligga hĂ€r hela dagen nu och sedan fĂ„r vi se om jag ens orkar göra nĂ„gon middag till mig och mannen. FĂ„r nog bli soppa tanke pĂ„ min hals. Vill verkligen inte vara sjuk just nu, missar sĂ„ mycket och dessutom sĂ„ kommer jag vara instĂ€ngd hör hemma i 2 veckor sen nĂ€r lilla tjejen vĂ„r har kommit pga RS-viruset. SĂ„ vill spendera tiden utanför lĂ€genheten nu. Är i vecka 38 sĂ„ de Ă€r inte lĂ„ngt kvar till Bf men min egna Ă„sikt tror jag att de kommer bli innan Bf men det tror inte mannen. Ska ta och göra te nu och sen fĂ„r vi se! 

Middag & En romantisk fÀstman


Bild tagen av mig, finns pÄ instagram.


Det var icke sĂ€ngen för mig haha! Trots att jag Ă€r sjuk sĂ„ var vi ju tvunga att lĂ€mna tillbaka bilen till Pappa Pelle ju, men mitt i allt sĂ„ kommer jag ju pĂ„ att det Ă€r den 25 och sĂ€ger det till mannen, men han Ă„kte och trĂ€nade och jag Ă„kte med mamma,Pelle och Alex till Heron City under tiden, mamma fick en ny data och sedan satte vi oss pĂ„ pizza hut och bestĂ€llde mat,de har fĂ„tt in en massa annat nu ocksĂ„, mannen kom i allafall dit efter vi satt oss och han kom med rosor till mig och sa grattis Ă€lskling pĂ„ 1 Ă„r och att han Ă€lskar mig, trodde aldrig han skulle köpa rosor till mig men jag vart jĂ€tte glad! Nu Ă€r vi hemma och ska titta pĂ„ en film och sedan blir det sĂ€ngen, kanske slutar med att jag somnar framför filmen tanke pĂ„ hur ont jag har i kroppen och hur trött jag Ă€r. 


Vi ses! 

F*N


En liten inblick pĂ„ hur vĂ„rat sovrum ser ut hemma hos oss. 


Jag vill verkligen inte vara sjuk nu, det Ă€r precis pĂ„ slutet av graviditeten och jag gick precis in i vecka kan 38 och direkt efter jul vill jag ej bli sjuk. Jag Ă€r helt genom tĂ€ppt i nĂ€san, har fĂ„tt hosta nu ocksĂ„ o huvudet bara hĂ€nger med huvudvĂ€rk. Jag vet att om jag ej tar det lugnt idag sĂ„ kommer det bli allt vĂ€rre. Vill inte vara sjuk, det Ă€r de vĂ€rsta jag vet! Vi fĂ„r se vad som hĂ€nder, kanske fĂ„r ta och ligga i sĂ€ngen hela dagen. Ska ta och vĂ€cka mannen som Ă€lskar att jag inte vĂ€ckte honom tidigt idag. Han ska nog ivĂ€g och trĂ€na idag, eller sĂ„ blir han hemma med mig. 

Jul & Sjuk


Bilder tagna idag. 


Ja som sagt sĂ„ vill jag först skriva God Jul pĂ„ er fast klockan Ă€r över 00. Vi fick ihop allt och jag hann med allt som behövdes göra, mamma, Pappa Pelle och Alexandra kom vid halv 2 och dĂ„ satte vi igĂ„ng med maten direkt, Alexandra och FĂ€stmannen hjĂ€lptes Ă„t med att fixa i ordning de sista med grannen och Pelle tog de lugnt faktiskt. Vart en hel del mat tanke pĂ„ att min svĂ€rmor hade ju med sig en massa mat ocksĂ„, sĂ„ nu har jag och mannen en del mat framöver men fĂ„r se om vi orkar Ă€ta allt, han lĂ€r ju göra det men icke jag pga jag har blivit sjuk nu pĂ„ kvĂ€llen. I alla fall svĂ€rmor och fĂ€stmannens lillebror kom vid 4 tiden och dĂ„ började vi alla Ă€ta mat, i vanliga fall i alla Ă„r som jag har firat jul sĂ„ har vi Ă€tit först innan Kalle Anka men nu valde vi att Ă€ta efter pga fĂ€stmannens mamma jobbade pĂ„ sjukhuset idag. Det var riktigt trevligt och vi fick dessutom besök av mannens kompis Emil och hans flickvĂ€n, de firar ej jul utan de firar i januari, de Ă€r frĂ„n Ryssland dĂ€rför. 


Jag vaknade upp imorse med en rejĂ€l förkylning med tĂ€ppt nĂ€sa men de avtog, tills nu ikvĂ€ll. Har haft tappat rösten nu, ont i högra örat, tĂ€ppt nĂ€sa och kliande hals och feber, dessutom sĂ„ har jag jĂ€tte mycket vĂ€tska i kroppen just nu att det ser ut som om jag har botox lĂ€ppar och vĂ€rldens tjockaste fötter haha! Har dessutom en massa sammandragningar och förvĂ€rkar ikvĂ€ll som jag hoppas pĂ„ att de blir bĂ€ttre. Blir en hel dag hemma imorgon för min del i allafall. 


God Jul igen pĂ„ er! 

STRESS



Gud va mycket stress jag har just nu, vilket inte Ă€r bra just nu.. Jag har sĂ„ extremt mycket att göra imorgon och hinna med! Vi ska överallt imorgon, dessutom hinna tvĂ€tta kl 19.00 och allt börjar redan frĂ„n klockan 7.30 imorgon, banken ska vi till, de sista julklapparna, handla mat, Ikea en snabbis, hinna hem sĂ„ fĂ€stmannens mamma kan komma över med den maten hon vill ha hĂ€r pĂ„ julafton, mannen ska trĂ€na, hinna Ă€ta, klĂ€ granen med mannen, hĂ€mta grejer hos nĂ„gon och lĂ€mna bilen till mor min fĂ„r mannen göra för jag mĂ„ste vara hemma nĂ€r tvĂ€tt tiden startat, slĂ„ in julklapparna och sen sova! Det Ă€r en hel del grejer som mĂ„ste göras helt enkelt, juste ska hĂ€mta ut ett paket hĂ€r i affĂ€ren ocksĂ„ innan dom stĂ€nger klockan 20.00. 

Julafton ska jag börja stĂ€da direkt efter frukosten, dammsuga, skura golven, stĂ€da badrummet, sov rummet och i köket. Sedan sjĂ€lv ta en dusch och fixa sig. Mamma, pappa Pelle och Alex kommer vid 12:30 - 13:00 och mamma har en massa mat med sig ocksĂ„. 

SĂ„ ni kan ju förstĂ„ min stress jag har, Ă€r sĂ„ stressad att jag har en jĂ€tte jobbig halsbrĂ€nna som verkligen brĂ€nner i matstrupen men tror ocksĂ„ min magkatarr Ă€r pĂ„ g tillbaka, kĂ€nner igen symtomerna. Önska mig lycka till imorgon och pĂ„ julen! 


Kommer ej blogga under dessa tvĂ„ dagar sĂ„ God Jul pĂ„ er! Kanske slĂ€nger upp en jul bild pĂ„ Julen om jag hinner! 

Inflamation



Vet inte om jag ska skratta eller grĂ„ta just nu, just nĂ€r jag vĂ€l har sĂ„ himla ont och jobbigt med graviditeten sĂ„ ska min inflamation komma tillbaka i höften! Kan inte göra nĂ„got Ă„t det förutom sjukgymnastik och varma bad plus ha vete kudden pĂ„ höften. Vill inte riskera att fĂ„ en kortison spruta dĂ€r nu nĂ€r de Ă€r bara ca 3 veckor kvar till Bf. Jag fĂ„r helt enkelt stĂ„ ut tills jag fött och det blir inte bĂ€ttre utan det blir vĂ€rre, har dessutom rört pĂ„ mig en massa vilket förlossningen avrĂ„de mig att göra nu sista veckorna men kan inte göra nĂ„got Ă„r det dĂ„ de hĂ€nt en komplikation med min och fĂ€stmannens bil! Kan sĂ€ga sĂ„hĂ€r i alla fall att jag ej vill bo kvar hĂ€r pga det som hĂ€nde med vĂ„r bil, tur som sĂ„ har vi ju hel försĂ€kring pĂ„ den sĂ„ vi lĂ€r fĂ„ en ny pĂ„ mĂ„ndag eller tisdag, hĂ„ller tummarna för det! MĂ„ste inhandla det sista för julen pĂ„ onsdag haha, ska försöka hinna trĂ€ffa Luiza ocksĂ„ en snabbis, blir sĂ€kert en fika snabbt i stan dĂ„. Mannen gjorde middag till oss ikvĂ€ll och han lyckades faktiskt med maten denna gĂ„ng, de andra gĂ„ngerna har de varit för starkt för mig men idag gick det, under tiden han gjorde det sĂ„ tog jag ett varmt bad och kopplade av.  Ska ta och titta pĂ„ en film med fĂ€stmannen nu och sedan blir det sĂ€ngen, Ă€r sĂ„ himla trött! 

En liten tjej + FK


Vet att jag suger pĂ„ att uppdatera bloggen men har verkligen inte haft nĂ„gon ork att skriva. Har haft en hel del förvĂ€rkar och sammandragningar och foglossning, glömde berĂ€tta hur det gick pĂ„ Ă„terbesöket pĂ„ BB Sophia. Det gick bra, dock sĂ„ Ă€r hon fortfarande liten men vĂ€xer till sig sĂ„ jag hoppas hon i allafall vĂ€ger 3kg nĂ€r hon kommer ut, min mage har sjunkit mycket och en hel del tror att hon kommer titta ut nu i december men jag Ă€r instĂ€lld pĂ„ att hon ska komma i januari som sagts och mannen med. Vi har allt klart förutom smĂ„ sakerna men det fixar vi nu i december. Men dom sa dock pĂ„ BB Sophia att hon kommer vara liten sĂ„ vi har Ă€n sĂ„ lĂ€nge 5 bodysar i storlek 44 och sedan har vi 50- uppĂ„t. Om dom 5 inte rĂ€cker och hon badar i storlek 50 sĂ„ fĂ„r vi köpa fler i 44 i början haha! 



Vart godkĂ€nd via försĂ€kringskassan med beviljad förĂ€ldrar penning, sĂ„ kommer fĂ„ ut mer Ă€n vad jag faktiskt tĂ€nkte mig haha, har ju jobbat en del sĂ„ jag Ă€r i alla fall nöjd. Vi sökte dock bara fram till februari pga vi ville se om de gick att fĂ„ ut penningen innan Bf och de gick. Ska planera med mannen ikvĂ€ll nu hans och mitt mer framöver. Han tĂ€nkte ta ut i 10-14 dagar i augusti nĂ€sta Ă„r sen för dĂ„ tĂ€nkte vi Ă„ka till Barcelona och hĂ€lsa pĂ„ hans mormor som bor dĂ€r, ska höra med hans mamma om de hade tĂ€nkt Ă„ka i sommar ocksĂ„, kanske kan Ă„ka dĂ„ med. 

Ska dessutom söka kurser nu till nĂ€sta Ă„r pĂ„ distans för att plugga upp mina betyg, kommer fĂ„ plugga i 2 Ă„r, sĂ„ kommer bli pĂ„ distans för nĂ€r lillen har börjat pĂ„ dagis sĂ„ kommer jag börja jobba igen och plugga vid sidan om. För sen blir det vidare plugg i ungefĂ€r 3-4Ă„r till det jag vill utbilda mig till. 

Ska ta ett varmt bad lite senare sen titta pĂ„ Bones med fĂ€stmannen, av nĂ„gon anledning sĂ„ har han fastnat för den serien, jag har ju redan sett en hel del avsnitt men va riktigt lĂ€nge sen sĂ„ kommer bara ihĂ„g nĂ„gra haha. Men vi ses! 


Återbesök



Strax ska vi Ă„ka ivĂ€g pĂ„ Ă„terbesök pĂ„ BB Sophia för nya tester och jag hoppas allt visar sig vara bra med lilla tjejen i magen. Efter det blir Det lie körigt men mycket planer o saker som ska ske. BerĂ€ttar mer sen. Nu mĂ„ste jag rulla. 

Besök hos förlossningen


En riktig gammal bild pÄ mig nÀr jag bara var nÄgra veckor. Sitter i min fars famn.

Efter jag hade varit hos Angie idag sĂ„ kom mannen och hĂ€mtade mig med bilen och jag förklarade för honom att jag knappt har kĂ€nt lill tösen pĂ„ hela dagen, utan bara kĂ€nt henne 2-3 gĂ„nger och inget mer vilket fick mig vid 8 ikvĂ€ll att bli orolig men inte tidigare för trodde hon sov mycket bara.. Men nĂ€r vi vĂ€l kom hem sĂ„ skrev jag först i en utav mamma grupperna att jag har haft förvĂ€rkar och onda sammandragningar sen i tisdags och som typ magknip, magen har varit riktigt spĂ€nd som en fotboll och öm dessutom sĂ„ skrev alla att jag borde ringa till förlossningen och höra med dom om jag ska komma in eller avvakta. Men det vart att vi Ă„kte in istĂ€llet. Vi kom dit och fick sĂ„nt fint vĂ€lkomnande och hjĂ€lp, allt var tydligen bra med hennes hjĂ€rta osv, har ingen urinvĂ€gsinfektion eller nĂ„got o de gjorde ultraljud pĂ„ mig, sĂ„g bra ut Men de vill att vi kommer tillbaka imorgon för nya tester och nytt ultraljud pga jag mĂ„r sĂ„ som jag mĂ„r och just att magen Ă€r sĂ„ öm och lika hĂ„rd som en fotboll.. Hoppas bara för guds skull att hon Ă€r helt Ok och att allt visar sig vara bra imorgon. Är hemma nu och ligger i sĂ€ngen och ska försöka sova med en vete kudde och mannens sĂ€llskap. 
Juste har inte berÀttat vilket sjukhus de blir som jag ska föda pÄ, vi valde BB Sophia, pga jag gillar inte sjukhus överhuvudtaget och BB Sophia Àr mer hem trevligt o ser verkligen inte ut som ett sjukhus och personalen dÀr Àr sÄ sjukt trevliga och förstÄr en o man fÄr hjÀlp sÄ fort!

Vilka sjukhus valde ni och vart de det sjukhuset ni Ă„kte till nĂ€r det var dags? 

Gamla bilder


Det hĂ€r Ă€r extremt gamla bilder pĂ„ mig, min store bror Crike och lillasyster Alexandra. Haha Angie hade dom fotona hemma hos sig och har nu fĂ„tt dom utav henne, finns fler men lĂ€gger upp dessa bara eftersom vĂ„r far Ă€r med pĂ„ de andra och vet ej om han vill att jag lĂ€gger upp med honom. Men det Ă€r riktigt gamla bilder jag har fĂ„tt.. Ska ta och fortsĂ€tta umgĂ„s med Angie nu sĂ„ hörs vi sen. 

Skriva av mig lite

Just nu kan jag inte sova, ligger och vrider o vÀnder pÄ mig bara och min hjÀrnan i högvarv. Har tÀnkt lite pÄ hur det har gÄtt för mig under alla Är med vad jag har gjort, vilka konsekvenser de har gett nu i framtiden, vad jag Har fÄtt uppleva osv.. För att bara vara 20Är sÄ har jag varit med om mycket och gjort en del men det finns stora konsekvenser till allt ocksÄ. Jag har mÄtt lite konstigt under hela dagen, kÀnt mig nere och inte riktigt vetat varför.. Har ingen jag direkt kan prata med lÀngre ordentligt som jag kunnat göra förut, mina sÄ kallade vÀnner har försvunnit sÄ de kan man inte prata med och mannen min pratar jag med men inte om allt eftersom dÄ fÄr jag han att tÀnka pÄ det, inte rÀttvist för honom.. Jag kan inte prata med nÄgon i min familj för jag kan bara inte, har alltid varit sÄ. Min lillasyster har alltid haft lÀtt att prata med de nÀrmaste i familjen men icke jag, vi Àr olika. Men i alla fall, det Àr ofta alla runtomkring mig som tror att jag mÄr super eller inte har nÄgot som tynger ned mig men de Àr mitt fel ocksÄ eftersom jag icke sÀger nÄgot och sÀger oftast att jag mÄr bra. Jag ska till BM imorgon men ser verkligen inte framemot det, konstigt? JA.. Men jag vet faktiskt inte vad som hÀnt mig och fÄtt mig sÄhÀr, kanske Àr pÄ vÀg pÄ samma visa igen som nÀr jag mÄdde som sÀmst förra Äret? Vet inte om jag ska vara helt Àrlig men jag som vanligt ska alltid visa mig stark och ha ett leende pÄ lÀpparna sÄ mÀrker ingen nÄgot. Ville bara skriva av mig lite för de brukar oftast hjÀlpa... Nu mÄste jag försöka sova vilket kommer icke att gÄ det heller, fÄr testa med att meditera och sedan försöka sova, de brukar hjÀlpa ibland...