En liten tjej + FK


Vet att jag suger på att uppdatera bloggen men har verkligen inte haft någon ork att skriva. Har haft en hel del förvärkar och sammandragningar och foglossning, glömde berätta hur det gick på återbesöket på BB Sophia. Det gick bra, dock så är hon fortfarande liten men växer till sig så jag hoppas hon i allafall väger 3kg när hon kommer ut, min mage har sjunkit mycket och en hel del tror att hon kommer titta ut nu i december men jag är inställd på att hon ska komma i januari som sagts och mannen med. Vi har allt klart förutom små sakerna men det fixar vi nu i december. Men dom sa dock på BB Sophia att hon kommer vara liten så vi har än så länge 5 bodysar i storlek 44 och sedan har vi 50- uppåt. Om dom 5 inte räcker och hon badar i storlek 50 så får vi köpa fler i 44 i början haha! Vart godkänd via försäkringskassan med beviljad föräldrar penning, så kommer få ut mer än vad jag faktiskt tänkte mig haha, har ju jobbat en del så jag är i alla fall nöjd. Vi sökte dock bara fram till februari pga vi ville se om de gick att få ut penningen innan Bf och de gick. Ska planera med mannen ikväll nu hans och mitt mer framöver. Han tänkte ta ut i 10-14 dagar i augusti nästa år sen för då tänkte vi åka till Barcelona och hälsa på hans mormor som bor där, ska höra med hans mamma om de hade tänkt åka i sommar också, kanske kan åka då med. 

Ska dessutom söka kurser nu till nästa år på distans för att plugga upp mina betyg, kommer få plugga i 2 år, så kommer bli på distans för när lillen har börjat på dagis så kommer jag börja jobba igen och plugga vid sidan om. För sen blir det vidare plugg i ungefär 3-4år till det jag vill utbilda mig till. 

Ska ta ett varmt bad lite senare sen titta på Bones med fästmannen, av någon anledning så har han fastnat för den serien, jag har ju redan sett en hel del avsnitt men va riktigt länge sen så kommer bara ihåg några haha. Men vi ses! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: