Fullt upp

 
Bild ifrån min instgram ( @steffiies) 
 

Under dom senaste veckorna ås har jag haft fullt upp med jobb och vara helt enkelt sjuk. Har haft ett virus som aldrig vill gå över känns det som, febern kommer och går hela tiden och hostar. Jag mår annars för övrigt mycket bättre än vad jag gjorde sneaste gången jag skrev. Just nu sitter jag hemma hos F och vi myser med att titta på en film. Vi båda ska upp tidigt imorgon och röra oss mot hans förra jobb för att lämna saker hos dom och fråga om de kan vara referenser åt hans nya jobb som han har fått på G4s. Roligt att han ska jobba för dom, får se bara om han nu kommer gå GMU och fortsätta utbilda sig till Specialist Officier. Vi får se helt enkelt. 
 
För mig så går det full rulle, var hemma med bonus lille brorn nu i veckan för han var sjuk och mamma o hennes kille hade mycket på jobbet att göra och jag behövde icke jobba i måndags till onsdags. Jag jobbar på Vikarieförmedlingen med barn från dagis nivå till högstadie elever, det är riktigt roligt. 
Mina planer för sommaren är att försöka ta mig ned till Gran Canaria med lilla syster A och besöka pappan min och resten av underbara familjen där nere. Vem vet kanske kommer också åka på en semester med F och vi får se kanske blir Rhodos då eller Grekland. Nu ska jag fortsätta titta på filmen med F och sedan lägga oss. Vi ska ju trostallt upp tidigt, fixa referenserna, gymma och sedan sola på solarieöarna. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: