Halloween

 
 
 Bild lÄnad frÄn weheartit.com
 
 
Snart sÄ blir det lite bakning med smÄ barnen och sedan blir det att göra sig i ordning till Halloween, för ikvÀll hamnar vi i skrik, bus och en massa lek. Kommer sjÀlvklart ta med mig kameran ikvÀll sÄ jag hoppas det blir en massa bilder. Vi ses. 

Godmorgon

 
 
 
Jag skulle ha bloggat mer igÄr, men det blev inte sÄ. Idag i alla fall vaknade strax precis innnan kl 8, tÀnkte att jag kunde somna om och vakna 8 dÄ min klocka ska ringa. Men nej det gick icke. Har varit vaken sen 8 i alla fall, hÄllt mig inne pÄ rummet, lÄg och tÀnkte en hel del pÄ hur kommer mitt liv se ut om 1Är, Àr jag kvar hÀr dÄ eller vart Àr jag? Jag mÄr bara bra idag och vi fÄr se vad dagens planer kommer stÄ pÄ schemat. 
 
Nu ska jag springa ned och Àta frukost. Vi ses! 

följ mig via Bloglovin

 
Nu kan ni alla följa min blogg via Bloglovin. Klicka HÄR sĂ„ kan du klicka pĂ„ knappen follow, sĂ„ följer du mig sen. Eller sĂ„ kan du trycka pĂ„ Följ bloggen knappen i sidofĂ€ltet pĂ„ min blogg. 

Dagens lÄt


Fullt upp

 
Idag gick man eftre 8 och nog var man trött.. Jag gick ivÀg senare och handlade o det tog mig 1 timme och komma hem. Har aldrig tagit sÄ lÄng tid förut. Jag mÄr annars bara bra men vill verkligen göra slutprovet nu och sedan hunda efter jobb. HÀmta barnen blir det snart och sedan hem med de och ge dom mellis. Fotboll stÄr pÄ schemat idag ocksÄ. Vi fÄr se om jag följer med eller stannar hemma pga vi fÄr inte plats i bilen sen. 
 
Nu ska jag vara lite social med Mamma Carro  och Lillebror Adrian. 
 

Planer

 
Dagens planer ser ut sÄhÀr: 
° Plugga lite. 
° Stranden (tror jag). 
 
Jag mÄr annars bara bra men allt Àr upp o ned.. Jag ska ta och försöka slÀppa ivÀg mig sjÀlv och leta jobb snart ocksÄ, mÄste det! Men mÄste ocksÄ hÀmta mitt nie nummer och bli klar med slutprovet ju. 
Jag hoppas ni fÄr en bra dag för jag ska ha en bra dag i alla fall. 

KvÀllens lÄt


Tjejen som Àlskar att dansa.

 Foto: Jag som tagit. 
 
Alisha Àlskar att dansa och röra pÄ kroppen. SÄ fort jag sÀtter pÄ musik eller Carro sÄ börjar hon direkt dansa eller sjunga. Hon kan ibland vara rÀtt sÄ rolig, för ibland förstÄr jag mig inte pÄ hennes rörelser nÀr hon hör musik och ska dansa. Men Alisha Àr en danstjej nÀr musiken sÀtts pÄ och dÄ kan hon inte sluta. 


Fotboll

 
Bilderna tog jag. 
 
FotbollstrÀningen verkade ha gott bra för Adam idag och vi andra stod en bit bort p.g.a man inte fÄr ta med hundar in. Men det gick bra ÀndÄ. Pratade en del med Mamma Carro och tog kort pÄ Alisha, Athello och Adrian. Just nu Àr vi hemma och maten Àr snart klar, pappa kom hem för en stund sen och under tiden sÄ la jag in bilderna pÄ datan. Ska ta en dusch sen ikvÀll och sen blir det kanske kortspel. Hoppas ni har haft en super bra dag! 
 

Leka lite

 
 
Som sagt jag har lekt lite med kameran igen. Jag Àlskar att ta foton och den som fÄtt mig att börja fota Àr min bonus mamma Caroline (hennes blogg). Hon Àr sÄ duktig pÄ fota sÄ jag vill ocksÄ börja och Àr villig att lÀra mig massor. SÄ jag hoppas hon kan hjÀlpa mig lite om hur man tar foton. Hon har lÀrt mig en del redan och jag vill bara lÀra mig mer o mer hehe. Snart ska vi gÄ och hÀmta smÄ syskonen i skolan, efter det sÄ tÀnkte vi gÄ till en park och aktivera dom mera. Blir att röra sig hemÄt och Àta lite melis och sen blir det fotboll för stora killen Adam. Kommer upp flera bilder senare. Ses! 

Söndag pÄ stranden

 
 
Bild tagen av Caroline Bergström. 
 

IgÄr var jag ju som sagt pÄ stranden med familjen, vi hade super roligt och stranden vi var pÄ kÀndes bÀttre Àn de andra pÄ nÄgot sÀtt. Man kunde hÄlla koll pÄ smÄ barnen och inte oroa sig för nÄgot, bara ta det lugnt. Vi var kvar dÀr tills klockan började nÀrma sig 5. Det blev en god middag sen nÀr vi kom hem och mot slutet av kvÀllen sÄ stod det kort pÄ schemat. Jag somnade nÄgon gÄng efter 12 och vakande till o frÄn under natten. 
 
Idag ska man ta sig till en djuraffÀr för att köpa nytt hundfoder till Athello eftersom han har sÄ konstiga utslag efter vi började med det nya fodret. Och han Àr lös i magen dÄ o dÄ. Jag mÄr i alla fall mycket bÀttre idag, somnade med musik i öronen igÄr sÄ det fÄr mig att sova bÀttre om nÀtterna. Blir att gÄ tillsammans till fotbollen sen. Tar med kameran sÄ jag kan fota lite mer. Nu ska jag röra mig. Vi ses. 

Beachen

 
 
Nu blir det att dra bort till beachen, sola och bada stÄr pÄ schemat och kanske bygga ett sandslott med smÄ
syskonen. 
Jag mÄr bra men det jobbiga Àr att jag har haft ont i magen sen i natt och det har verkligen inte slÀppt. 
Sak försöka blogga mera om dagarna. 
Ska skynda mig nu i alla fall, ska vara kvar med lillebror sÄ kör pappa de andra först och sen jag och lillebror. 
Vi ses sen. 

Vakna upp ensam

 
 
Att vakna upp ensam var inte sÄ roligt, efter en stund nu sÄ kom jag pÄ vart de andra var och det sa ju igÄr att de skulle Äka tidigt för att handla, sÄ Àr hemma sjÀlv tills de kommer hem. 
FrÄgan Àr bara vad ska jag hitta pÄ idag, om det Àr fortfarande solsken, kanske jag kan dra till beachen eller sÄ fÄr vi se vad som sker. MÄste dock stÀda rummet sÄ det kanske blir dagens uppgift. 
 
IgÄr kvÀll nÀr jag skulle gÄ lÀgga mig var det inte roligt, mÄdde riktigt dÄligt och har inte gjort det pÄ flera mÄnader. 
Jag kunde inte sova pga jag lÄg och hörde en massa gamla lÄtar om mig och en annan person. 
Vilket jag inte ville men undrade vad det var för spellista jag hade pÄ spotify, sÄ jag lyssnade igenom alla lÄtar och kom fram till den kÀnsligaste lÄten.. Fick ont i hela bröstet och kunde inte somna sen.. 
Varför ska det göra sÄ ont för.

That song.


Pysslat lite

 
Bild tagen av Carro. 
 
Nu under eftremiddagen sĂ„ blev det lite pyssel. Barnen hade redan mĂ„lat klart och lekt med lera nĂ€r jag fortfarande satt kvar med min tavla som jag mĂ„la. Jag har en hel del kvar att göra pĂ„ den. Har gjort blommorna nu. Men imorgon blir det mer pyssel med den. Ska fylla i linjerna och börja skriva pĂ„ den, det vill sĂ€ga pĂ„ engelska och pĂ„ skrivstil. Önska mig lycka till. 
 
Jag mÄr sÄdÀr, kÀnner att jag Àr bÄde varm och kall sÄ hoppas att jag inte spyr eller fÄr feber. 
Ska ut nu och sedan blir det nog en dusch, spela kort och bara vara. 
 
 

Beach pictures

 
 
En kvÀll var vi borta vid Puerto Rico och tog med oss kycklingsallad som C hade gjort och Ät dÀr. Vi hade super trevligt och jag fick Àntligen fota massor. Det Àr hÀrligt att bara ta en sÄn dÀr liten utflykt ibland. Det Àr jag som har tagit alla bilder och Àr riktigt nöjd med dom faktiskt. 

Mitt liv utomlands

 
(Bild tagen av Caroline) 
 
Jag flyttade utomlands för ca 1mÄnad sen och allt har bara rullat pÄ och gÄtt super bra för mig. Men det psykiska har ocksÄ blivit bÀttre men det berarbetas hela tiden. Till skillnad frÄn Sverige Àr Spaninen annorlunda, det finns svenskar hÀr ocksÄ men dom Àr helt annorlunda till skillnad frÄn hemma i Sverige. Man kan inte heller lita pÄ nÄgon hÀr nere förutom sin familj, för en hel del mÀnniskor snackar runt hÀr.  
 
Idag skulle jag göra ett prov pÄ bartendér utbildningen men det fÄr ske en annan dag för att det gÄr krÀksjukan hÀr hemma och jag kan ha fÄtt det jag med, jag mÄr lite bÀttre men kÀnner fortfarande att jag inte kan gÄ pga det smittas lÀtt. Idag fÄr se vad som sker helt enkelt, inget planerat Àn sÄ lÀnge.  

En dag pÄ Gran Canaria

 
IgÄr blev jag fotograferad utav min bonus mamma C. 
SmÄ syskonen och pappa Äkte ivÀg till lillebrors fotbollstrÀning, medans dÄ passade jag och C pÄ att fota mig i 1 timme ungefÀr. Det blev riktigt fina bilder och jag trivdes och gillade alla bilder som togs. 
 
Jag mÄr lite sÄdÀr för att har varit hÀnging dom senaste dagarna och Àr det fortfarande. 
Idag spydde A och man blir ju bara mer orolig dÄ om man sjÀlv kommer att spy. 
Imorgon ska jag försöka vara pÄ utbildningen klockan 11 tror jag och vi fÄr se hur allt slutar. 
För har haft praktik 00:00 varje dag under natten, har ej kunnat gÄtt dÄ pga vissa anledningar. 
Ska i alla fall bita mig i lÀppen imorgon och kÀmpa. 
 
Nu Àr det sÀngen som gÀller.
Â