Tips om filmer.

 
Den här filmen har jag nog sett över 10 gånger nu och den är fortfarande riktigt bra! Kan inte sluta titta på den och jag tröttnar aldrig på den. Så bra är den, så bra att man t.o.m gråter åt filmen, skrattar. Jag rekomenderar att ni ska se den! Den är värd att se, tro mig. 
 
 
Filmen Life as we know it är en lika bra film som The blind side. 
Den handlar om två singlar som är gudföräldrar åt en flicka som heter Sophie. Men mitt i allt bra så händer det som både Josh och Katherine inte var bereda på. Deras liv vänds upp o ned. I filmen så skrattar du och gråta kan du också göra men det är riktigt bra. 
 
 
 
Filmen What to expect är riktigt rolig och bra, den är blandad med komedi och drama. Haha går inte att sluta skratta när man tittar på den, men visst den kan ara sorlig också men filmen är så pass bra att man skrattar mest i den. Allas liv förändras under filmen också. Den är i alla fall värd att se. 
 
 
 
Action filmen Wanted är en riktigt bra film som man heller inte tröttnar på. Kan se den tusen gånger och den är fortfarande bra och spännande. Rekomenderar att ni ser den. 
 
 
Battle of the year är en film som kommit ut i år och den är grymt bra! En dans film som handlar om en tävling som vanligt. Men jag säger bara en sak den är bättre än Streetdance filmerna. Ni ska se den. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: