Steffie tipsar!

 
The Vow är en film som är bättre än Dear John tycker jag. Den handlar verkligen om hur en kille kämpar för en kvinna. Det ni inte får veta utav mig är att allt förändras för båda två och man får vara med om skratt, gråt och lycka. Visst man önskar att alla kärleks filmer kunde ske i verkligheten, men i denna film kan faktiskt det som sker i filmen ske i verkligheten bland oss människor. Så titta på den. 
 
 
The boy in the striped pajamas är en riktigt bra film som jag verkligen inte kan släppa. Handlar om en pojke som är tysk och en annan pojke som är jude. Denna film utspelas under tiden förintelsen var. Den är väldigt berörande och bra. Kan se den om och om igen om jag vill för det är riktigt bra. Rekomenderar att ni ska se den, för då kanske ni får en annan blick om hur vissa tyskar var egentligen under förintelsen. (är inte rasist men tycker verkligen synd om de judar som fanns då). 
 
 
 
21 Jump Street är en komedi som man absolut inte kan sluta skratta åt haha. Två korkade poliser som återvänder till skolan som täckemantel för att stoppa ett par ungdomar som håller på med något olagligt. De ska försöka lista ut och ta fast vem som ligger bakom allt. Men det hela slutar med att de går emot reglerna också. Är ni nyfikna på hur det slutar.. Se den! 
 
 
 
INSIDIOUS CHAPTER 2 är en riktigt äcklig film som fastnar i huvudet på dig när du ser den. Du måste först se den första filmen för att kunna förstå andra filmen. Men om du vill skita på dig och inte kunna sova om nätterna så ska du se denna. Båda filmerna är bättre än dom där skit filmerna Paranormal Activity. Äcklig skrämmande ansikten och ett ansikte som verkligen inte försvinner ut huvudet på mig haha. Har väldigt lätt för att tro på saker som lever efter döden osv. Så jag var en aning rädd när jag såg dessa. Den är så bra. Kan titta på skräckfilmer och bli lite rädd men dom här två filmerna har verkligen fått mig rädd. Så de dom, det är värt! 
 
 
 
 
 
Savages var en film jag såg på bio år 2012 med en tjej kompis. Det är en film som handlar om två killar och en tjej som dom delar på och droger. Jag hatar droger, men i den här filmen så gör killarna affärer med fel människor och allt slutar i en enda stor röra. Frågan är vilka överlever och vilka blir dödade?
 
 
 
 
 
The Croods är en riktig familjefilm med komedi i sig. Tror jag aldrig har slutat skratta så mycket som jag gjorde när jag såg den med mina små syskon. Lillebror ville se den dagen efter han såg den. Lillasyster gillade den. Min bonus mamma satt också o skrattade en massa. Jag rekomenderar att ni ser den för den är så bra! Och vi ska inte tala om Screenshot haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: